Vedetele autohtone si tatuajele lor (Galerie foto)

Vineri, 11 Ianuarie 2013, ora 12:13
30738 citiri
Vedetele autohtone si tatuajele lor (Galerie foto)
Foto: Arhiva

Tatuajele sunt populare printre tineri, iar vedetele autohtone nu fac exceptie. Persoanele publice apeleaza la acestea fie pentru ca vor sa isi declare iubirea fata de o persoana, fie pentru ca vor sa isi personalizeze o parte a corpului.

Printre vedetele din Romania care au ales sa se lase tatuate se numara Ana Maria Prodan. Aceasta are mai multe tatuaje, printre care amintim codul de bare de pe brat, sub care sunt trecute cifrele 000.000, ceea ce inseamna, dupa cum a declarat impresara, ca ea nu are pret.

Foto: Antena 1

Tot ea se poate mandri cu cateva broscute ce par ca urca pe corpul sau.

Foto: Estetik Tv

Si Dana Nalbaru are mai multe tatuaje, printre care numele fiicei sale, Sofia, si un altul pe umarul stang, care reprezinta un soare. De asemenea, artista a marturisit in cadrul unui interviu ca unul dintre desenele sale de pe corp este scris in limba elfilor.

Daca multe persoane au ales sa isi puna tatuajele pe intreg corpul, Ruby a preferat ca pe cele mai multe dintre ele sa le aiba intr-un singur loc, pe o mana. Pe intreg corpul aceasta are peste 15 tatuaje, printre ele regasindu-se o randunica, o inima, doua cranii colorate, un pistol, o ancora, doua fundite, nori, acadele si numele unei formatii.

Foto: Pro Tv Magazin

O alta artista ce a mers pe mana tatuatorilor este Delia Matache. Odata intrat in sange acest microb, cu greu scapi de el, asa ca artista si-a facut trei astfel de desene, dintre care unul pe glezna si altul pe mana, in doar cateva luni.

Desenele pe corp sunt iubite si de Adelina Pestritu. Unele sunt facute din pura placere, in timp ce altele sunt realizate din dragoste, declara aceasta. Prezentatoara emisiunii "D Paparazzi" de la Kanal D este adepta insemnurilor cu scris, pe gat avand "Amor Per Simpre", iar pe deget mesajul "God Bless".

Foto: enational.ro

"Am sapte tatuaje, iar pe primul l-am facut in Ibiza. Era dedicat fostului meu sot (Liviu Varciu - n.red.), insa cei de acolo mi-au tras teapa pentru ca nu exista litere in chineza, eu voiam sa imi tatuez litera 'L'. Exista doar fraze sau expresii. Mi-au tatuat ceva ce inseamna 'maini'. Este ascuns", a declarat ea pentru Ziare.com.

Ea ne-a precizat ca ar vrea sa isi mai faca tatuaje, insa mai asteapta o perioada.

"As mai vrea, dar iau o mica pauza, pentru ca anul trecut l-am facut pe cel de pe deget (God Bless). Inainte sa ma tatuez, nu suportam sa vad o femeie tatuata, iar acum a devenit ca o dependenta", a continuat prezentatoarea TV.

O impatimita a tatuajelor este si Oana Zavoranu. Aceasta are cate unul pe fiecare brat si unul la spate. Pe maini are o bratara cu spini si un model tribal.

Cosminei Pasarin ii place frumosul, iar asta se vede si din tatuajele sale. Aceasta are pe gat si pe spate un tatuaj mare cu flori, iar pe mijloc unul cu fluturi.

Foto: arenamondena.blogspot.com

Giulia a strans de-a lungul timpului cateva tatuaje, printre care o zana pe incheietura mainii drepte, o cheie sol in zona urechii, un scorpion, un inger si un text in japoneza.

Foto: tattoos.hi2.ro

Sunt si persoane care regreta aceste decizii si care isi doresc sa repare greseala. Roxana Ciuhulescu se numara printre ele. Ea si-a tatuat la varsta de 15 ani un leopard pe umar.

Foto: Click

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#vedete autohtone tatuaje, #tatuaje vedete Romania, #celebritati tatuaje , #vedete romanesti