Vedetele din Romania, in familie... (Galerie foto)

Miercuri, 18 Septembrie 2013, ora 12:30
5497 citiri
Vedetele din Romania, in familie... (Galerie foto)
Foto: Colaj Facebook

Le vedem pe scena, la teatru, in filme sau chiar pe strada si pe unele le admiram pentru ceea ce fac, in timp ce pe altele le criticam. Este vorba despre vedetele din Romania, care incearca cum stiu ele mai bine sa atraga atentia fanilor.

Unele iau decizii proaste si cad in dizgratia celor din jur, iar altele ne fac sa ne simtim mandri si sa ne intrebam "oare ce simt familiile lor cand le vad realizate?". Tocmai de aceea, de aceasta data ne indreptam atentia catre rudele persoanelor publice si va prezentam cateva fotografii de colectie.

Catalin Maruta se bucura de singurul bunic care i-a mai ramas in viata, iar batranul probabil se simte foarte mandru de nepotul sau, care este cunoscut drept unul dintre cei mai buni moderatori de televiziune din Romania. "Ce repede trece timpul. Singurul bunic care mi-a mai ramas, omul pe care-l iubesc enorm", a descris urmatoarea fotografie sotul Andrei.

Ce poze isi pun vedetele pe Facebook:Catalin Maruta (Galerie foto)

"Bunico, scriu prima scrisoare/Azi, pe adresa dumitale/Stiu alfabetul, scriu, citesc. Bunico, ce mult te iubesc!", sunt versurile unei poezii pe care multi dintre noi am invatat-o in primii ani de scoala. Foarte iubita este si bunica Corinei Bud. Artista a mers in aceasta vara pentru cateva zile la tara, unde a petrecut alaturi de mamaia sa cateva zile de vis: a copt cozonac si paine, dar a si adunat fructe din gradina impreuna cu fiul sau, Robin.

Zambaret si plin de viata. Asa este bunicul Laurei Cosoi la 84 de ani.

In ultimele zile, in atentia presei a intrat Mihai Bendeac, despre care s-a scris ca ar avea o relatie cu Roxana Vancea. Pe Mihai il stim cu bune si rele, iar acum ii prezentam pe parintii sai, care s-au ferit cat au putut de obiectivele aparatelor de fotografiat ale jurnalistilor. Au fost insa "deconspirati" tocmai de fiul lor. Mama actorului l-a avertizat sa nu publice poza pe o retea de socializare, dar cu toate acestea Bendeac le-a facut cunostinta fanilor cu cei ce i-au dat viata.

Vedeta urmatoare are in spate peste 17 ani de cariera si talent cu carul. Vorbim de Dana Nalbaru, vocea feminina a trupei Hi-Q. In fotografia urmatoare sunt sora si bunica cantaretei.

Victor Slav se pregateste de cununia religioasa cu Bianca Dragusanu, eveniment de la care nu vor lipsi sora sa Catalina...

... si nepotica Briana.

Andreea Ibacka, frumusica sotie a lui Cabral, l-a prezentat fanilor virtuali pe tatal sau, care poarta un tricou ce arata ca are un simt al umorului foarte dezvoltat: "Am 50. Arat de 40. Ma simt ca la 30".

Si pentru ca am vorbit de familia simpaticei actrite, continuam cu fiica lui Cabral Ibacka, Inoke, care a mostenit si cateva trasaturi de la mama sa, Luana Ibacka, dar care seamana mai bine cu prezentatorul TV.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#familii vedete Romania, #familie vedete Romania, #poze familie vedete Romania, #fotografii rude vedete , #vedete romanesti