Vezi care a fost primul loc de munca al vedetelor

Duminica, 20 Februarie 2011, ora 16:15
6157 citiri
Vezi care a fost primul loc de munca al vedetelor

Celebritatea de care au parte azi au dobandit-o in timp. Vedetele pe care le admiram la televizor au muncit mult ca sa ajunga la acest stadiu. Vezi mai jos care a fost primul loc de munca al unor cunoscute vedete din Romania.

Cand era tanar Catalin Maruta impartea pliante pe strada, Andreea Esca a jucat intr-un film pentru adolescenti, Gabriela Cristea a lucrat pentru spectacole, Mircea Radu a fost lacatus, Mircea Solcanu a sapat pe santier, Lucian Mandruta a fost paznic de noapte si Raluca Arvat inventa integrame.

Maruta povesteste ca pe vremea cand era student a vrut sa se intretina singur si a avut si cinci joburi.

"Lucram la un post de radio, eram si DJ in discoteca, aveam si un part-time la o clinica medicala, imparteam si pliante electorale pe strada. De fapt, asta cu pliantele a fost primul job, adica de-aici am castigat primii bani. Eram foarte exaltat, normal, si am cheltuit impulsiv, asa cum faci cu primul salariu. Mi-am cumparat o geaca ce imi placea la nebunie, dar i-am luat si mamei mele o esarfa frumoasa", a declarat prezentatorul TV, informeaza Click.

O alta vedeta, Andreea Esca, spune ca primii bani, 200 de lei, i-a castigat in liceu, cu un rol mic intr-un film pentru adolescenti regizat de Geo Saizescu, cu care si-a cumparat o pereche de cercei de la magazinul Eva. Si in scoala generala castiga bani organizand spectacole pentru prietene si vecinele bunicii.

Prezentatoarea emisiunii "Nora pentru mama", de la Kanal D, Gabriela Cristea, a intrat in lumea spectacolului din clasa a V-a si a lucrat pentru un show la TVR. "Cu banii, mi-am cumparat mai multe perechi de pantofi speciali pentru balet, iar restul i-am tinut de cheltuiala", povesteste aceasta.

Mircea Radu munceste de la 19 ani, cand s-a angajat lacatus la Electroaparataj, unde castiga 1.200 de lei pe luna. Mircea Solcanu a sapat pe santier, la 15 ani, si a avut banii de buzunar pentru doua saptamani.

Lucian Mindruta a fost paznic de noapte, la varsta de 19 ani, si a avut grija de sectia "Cazane" de la Uzina 23 august. Banii ii foloseam intr-un singur scop: mancam", spune Lucian Mindruta.

Primul loc de munca al prezentatoarei Pro TV, Raluca Arvat, a fost in 1994, imediat dupa ce a intrat la facultate, cand s-a angajat la un ziar local, unde a fost reporter si redactor.

Citeste si:
Însărcinatul cu afaceri al SUA laudă ”măsurile revoluționare” luate de România: ”Toate vorbesc despre un viitor fantastic”
Însărcinatul cu afaceri al SUA laudă ”măsurile revoluționare” luate de România: ”Toate vorbesc despre un viitor fantastic”
Însărcinatul cu Afaceri al Ambasadei SUA în România, David Muniz, a lăudat vineri, 1 iulie, alianța cu țara noastră. El a subliniat că prezenţa americană reprezintă dovada că SUA...
Amenințarea Laurei Codruța Kovesi la adresa României are ecou. ”Reporteri Fără Frontiere”, apel urgent către Klaus Iohannis
Amenințarea Laurei Codruța Kovesi la adresa României are ecou. ”Reporteri Fără Frontiere”, apel urgent către Klaus Iohannis
Organizaţia Reporteri fără Frontiere a criticat vineri, 1 iulie, forma legii privind protecţia avertizorilor de integritate adoptată de Parlamentul României. Organizația face apel la...
Comentarii
laurent47
rank 1
Care a fost primul loc de munca al vedetelor?