Vlad Craioveanu, despre plecarea de la Radio 21, noul matinal, Dobro, Guerrilla si pro-rusi Interviu

Vineri, 29 August 2014, ora 08:35
27916 citiri
Vlad Craioveanu, despre plecarea de la Radio 21, noul matinal, Dobro, Guerrilla si pro-rusi Interviu
Foto: Facebook/Vlad Craioveanu

Dupa un an petrecut la Radio 21, Vlad Craioveanu, care anterior facea pereche cu Mihai Dobrovolschi la Radio Guerrilla, se muta la Vibe FM, unde va avea pe mana tot un matinal.

Vlad Craioveanu pleaca de la Radio 21

Despre plecarea de la Radio 21, despre noua emisiune, care i-ar placea sa fie ascultata si de separatistii pro-rusi, dar si despre vechii ascultatori Guerrilla pe care nu-i invita in totalitate sa-l urmareasca pe Vibe FM, ne-a povestit Vlad Craioveanu intr-un interviu Ziare.com.

Ne-a impartasit si ca ar fi tentat sa renunte la radio, ca incepe un proiect online si ca s-a apucat sa scrie scenarii pentru jocuri electronice.

S-a anuntat plecarea ta de la Radio 21. De ce atat de repede? N-ai stat decat un an

Nu eu am ales sa fie asa, dar respect decizia angajatorului.

E noul matinal mai pe sufletul tau? Ce te atrage la acest proiect?

Ca este in totalitate al meu, ca alegerile de content (continut - n.red.) tot eu le fac, ca incepe la 8 AM si ca muzica este mai aproape de gusturile mele!

Cine NU e invitat sa te asculte?

Cine s-ar putea enerva ca nu ma intelege, pentru ca nu mi-as dori sa-l am pe constiinta, pentru ca s-a aruncat pe fereastra din cauza mea, si, desigur, complexatii si frustratii, ca astia daca ma asculta se indragostesc intre ei si fac copii.

Un nou job, un alt post de radio. Care ar fi cea mai mare provocare?

Sa prinda programul si la separatistii pro-rusi!

Ascultatorii de Guerrilla te intreaba, pe Facebook, daca nu-l iei si pe Mihai Dobrovolschi cu tine. Cum le raspunzi?

Nu cred ca Dobro are nevoie sa-l iau eu undeva. Cred doar ca Mihaiu are alte planuri pentru el.

V-ati despartit prieteni la plecarea ta din Guerrilla? Ai mai face o emisiune cu Dobro?

Nu! Dar vorba aia, "never say never!".

Cum ai atrage ascultatorii de Guerrilla pe Vibe FM? Ai vreun mesaj pentru acestia?

Din pacate nu pentru toti, ca nu-i vreau pe toti! De ce? Pentru ca am vazut reactiile lor dupa plecarea mea si am concluzionat ca lor le cam place manipularea, iar daca le spui adevarul te scuipa, asa ca ii las in continuare sa-si traiasca vietile intr-o minciuna frumos coafata. Iar celorlati, normali si nealterati la cap, le spun sincer ca mi-au lipsit.

Te-ai gandit sa renunti la radio?

Pai la ce se intampla in media acum, marturisesc ca da. Dar am in pregatire si un proiect online, care sa-mi apartina in totalitate. E discutabil cati oameni si-ar dori sa ma asculte online... dar, intr-un final, asta e calea.

Ce-ai face daca intr-o zi ai decide ca vrei sa "schimbi macazul"? De ce te-ai apuca?

Pai m-am apucat deja. Scriu scenarii pentru jocuri electronice.

Daca ar fi sa te apuci acum de o facultate, ce ai alege?

SRI ceva, ca astia nu vor muri de foame niciodata, poate calcati de o masina neagra sau otraviti, dar e alta viata, nu-i asa?

Televiziunea cum ti se pare acum? Care ar fi diferentele dintre cea de azi si cea de pe vremea emisiunilor "Zero" sau "Patratelul rosu"?

Pai sunt mai multe c***e ca inainte, aparatura e hd, limbismul face parte deja din job description, iar daca ai caracter poti sa te duci dracu'!

Pentru ce suma de bani ai accepta sa te tunzi?

Cred ca o sa o fac gratis, ca vreau sa ma rad in cap. Sa planga interlopii cand ma vad.

Iti mai amintesti care a fost cel mai mic salariu pentru care ai muncit?

Gratis la "Patratelul rosu" si la "Zero" putin mai bine. Pentru ca si-au dat seama baietii ca o fac din pasiune. Si ce poti sa-i faci unui adolescent pasional si talentat decat sa profiti de el?

La ce placere (care costa) nu ai renunta niciodata, indiferent de cat de stramtorat ai fi?

Abonamentul xbox gold?!

Daca ar fi sa-i dai un singur sfat fiicei tale, care ar fi acesta?

Castiga-ti independenta, nu renunta la demnitate si fii atenta la ce jigodii vor fi prin preajma ta! Cat traiesc, voi fi si eu atent!

Care e dovada de intelepciune suprema pe care ti-a dat-o Thea?

Thea: "Tati, as vrea sa vad viitorul!"/ Eu: "Nuuuu, n-ar mai fi plina de surprize viata"/ Thea: "Pai da, dar daca vor fi si surprize neplacute?"/ Eu: "Vor fi, dar trecem peste"/ Thea: "Aaaaaaa, m-am prins, ca la culori: alb cu negru inseamna gri, iar in viata bine si rau inseamna normal...".

Pe ce subiect nu ai fi in stare sa legi doua vorbe?

Doua vorbe cred ca pot lega pe orice subiect, chit ca spun: "Nu stiu!".

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Vlad Craioveanu pleaca Radio 21, #Vlad Craioveanu matinal Vibe FM, #Vlad Craioveanu Guerrilla, #Vlad Craioveanu Mihai Dobrovolschi, #Vlad Craioveanu fata, #Vlad Craioveanu interviu , #vedete romanesti