Voltaj, test de sinceritate: defectele partenerelor si femeile la volan - Interviu

Marti, 18 Februarie 2014, ora 07:56
2699 citiri
Voltaj, test de sinceritate: defectele partenerelor si femeile la volan - Interviu
Foto: Cat Music

Baietii de la Voltaj se pregatesc pentru unul dintre cele mai speciale momente din viata loc, concertul din martie de la Sala Polivalenta. Pana atunci, artistii au dat dovada de o sinceritate demna de admirat.

In cadrul unui interviu acordat Ziare.com, membrii trupei Voltaj au vorbit despre defectele partenerelor de viata, femeile la volan si sarcinile casnice pe care le urasc.

Puteti spune, pe rand, care este micul defect pe care il adorati la partenera de viata? Care va enerveaza, dar zambiti cand va dati seama ca fara acela nu ar mai fi asa cum este ea de obicei?

Calin Goia: Dezordinea... dar e semn de creativitate. (rade)

Gabi: Cicaleala.

Oliver: Curiozitatea. (rade)

Adrian: Ma enerveaza faptul ca am in masina, la fiecare manevra, doua voci care-mi spun ce sa fac, GPS-ul si sotia. Dar ca si la GPS, cand inveti "drumul", incepi sa nu mai auzi.

Ce sarcina casnica vi se pare cel mai dificil de indeplinit?

Calin: Cumparaturile de la supermarket.

Gabi: Oricare...

Oliver: Gunoiul.

Vali: Datul cu aspiratorul.

Adrian: Nu exista sarcina casnica dificila, dar le urasc, din suflet, pe toate.

Cat timp ati putea sta departe de jumatatile voastre?

Calin: Preferabil deloc.

Gabi: Deloc.

Oliver: Cat mai putin.

Vali: O saptamana-doua.

Adrian: Nu am testat niciodata o despartire mai lunga de trei zile. Daca nici n-am vorbi la telefon din ora in ora, cred ca ar fi dificil de ambele parti.

Cat ati lucrat la cea mai recenta piesa "Meci de box" si cu cine ati colaborat pentru realizarea sa?

Piesa am compus-o in urma cu aproape un an, dar am finalizat-o cu putin timp inainte de lansare. Pentru partea de productie muzicala am colaborat cu George Hora, care s-a implicat 100% si rezultatul a fost unul excelent, cel putin asta e parerea noastra.

Oficial, lansarea single-ului "Meci de box" va fi in 20 martie la Sala Polivalenta, cu un concert-eveniment, la care vom avea multi invitati de marca, efecte pirotehnice, lasere, scene mobile... va fi o productie foarte mare, la care muncim inca de la inceputul anului si suntem convinsi ca va placea si celor care nu sunt, neaparat, fani Voltaj. Asa ca, va asteptam cu drag!

Un vers al melodiei este "Nu pot sa cred ce prost conduci". Cum vi se par femeile la volan?

Calin: Exista femei care conduc exceptional... dar sunt exceptia de la regula (rade).

Gabi: Mai responsabile!

Oliver: Simpatice.

Vali: Slabute.

Adrian: Am avut placerea sa stau in dreapta unor femei care m-au uimit. Am cunoscut soferite cu toate literele posibile pe permisul de conducere. Cred ca defectul major al femeilor la volan este ca au sentimentul ca totul li se cuvine, atata timp cat respecta cu strictete toate regulile de circulatie.

Si cum e pana la urma? Femeia are mereu dreptate?

Calin: Cel putin are convingerea ca e asa... si nu se lasa cu una cu doua.

Gabi: Da!

Oliver: Depinde, daca esti sau nu casatorit cu ea. Sau, daca nu cumva e clienta!

Vali: NU... dar ca sa ai liniste, ii dai dreptate.

Adrian: As raspunde cu o alta intrebare: "Ca barbat, vrei sa ai deptate sau sa fii fericit?"

Sunteti artisti si, de obicei, acestia sunt inventivi. Cum ati descrie in cateva versuri situatia actuala de pe scena politica romaneasca?

Calin: Am sa trec si peste asta/Ce va fi va fi!

Gabi: Nu facem politica!

Anul acesta este unul electoral. Ati accepta sa sustineti concerte pentru un partid anume?

Nu cantam pentru partide de extrema, de niciun fel. In rest, nu avem vreo apartenenta politica.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Voltaj Meci de Box, #Voltaj partenere viata, #Voltaj interviu, #Voltaj piese, #melodii Voltaj , #vedete romanesti