Xonia, despre J Balvin, femeile frumoase puse la zid si diferentele dintre Romania si Australia Interviu

Miercuri, 30 Aprilie 2014, ora 08:25
12489 citiri
Xonia, despre J Balvin, femeile frumoase puse la zid si diferentele dintre Romania si Australia Interviu
Foto: Xonia/Arhiva personala

Xonia, pe numele real Loredana Sachelaru, este o tanara cantareata care se afla in Romania de indeajuns de multa vreme incat sa se poata adapta, dar de prea putina pentru a intelege intru totul mentalitatea romanilor.

Afirma ca ceea ce diferentiaza cel mai mult romanii de australieni este mentalitatea.

"Sunt momente in care Romania este un loc nou pentru mine si foarte diferit", declara cantareata de 24 de ani pentru Ziare.com. Aceasta isi lanseaza in 5 mai un nou videoclip, pentru piesa "I want Cha", realizata impreuna cu J Balvin.

Pe langa muzica, Xonia a cochetat ani buni cu baletul, avand ocazia sa danseze impreuna cu renumitele The English National Ballet si The Royal Ballet Company. Australienii o stiu si din serialul "Neighbour", extrem de popular in tara de unde vine.

Sexy pana in maduva oaselor: Xonia (Galerie foto)

Ai facut multi ani de balet. Cati, mai exact? Cu ce te ajuta in viata de zi cu zi?

Am inceput clasele de balet la varsta de 5 ani si am absolvit cu certificat de gradul 3 la varsta de 18 ani. De mica am iubit scena si adoram sa fiu in fata publicului. Am absolvit una dintre cele mai prestigioase scoli de balet din Australia, The Australian Ballet School, si am dansat alaturi de The Kirov Ballet, The English National Ballet si The Royal Ballet Company.

Ma mandresc cu faptul ca la varsta de 12 ani am fost cea mai tanara balerina ce a primit un rol principal in "Spargatorul de Nuci". Nu am avut ceea ce se numeste o copilarie normala, dar stiam ca trebuie sa muncesc mult ca sa ajung cineva si acest lucru m-a motivat.

Mereu mi-am urmat visele si am facut ce mi-a spus inima, iar parintii mei m-au sustinut si m-au inteles. Sunt foarte norocoasa sa am o familie care sa ma sustina atat de mult si care sa ma incurajeze sa imi urmez visele.

Dansul m-a ajutat enorm in cariera muzicala pentru ca am invatat sa fiu disciplinata si organizata!

Cum te vezi tu?

O femeie singura, independenta, care munceste pentru cariera ei si asta pentru ca imi doresc ca visurile sa se transforme in realitate.

Te nemultumeste ceva la tine?

Ca orice persoana, am calitati si defecte, dar in timp am invatat sa ma accept si sa ma iubesc asa cum sunt. Asta nu inseamna ca nu exista loc de mai bine, dar sunt intr-un punct al existentei mele in care sunt impacata cu mine.

Oracol pentru vedete: Ce canta Xonia sub dus

Ce-ti lipseste din Australia?

Familia mea! Ii iubesc foarte mult si le multumesc in fiecare zi pentru ca m-au sustinut in tot ceea ce mi-am dorit sa fac.

Ai crescut in Australia. Care ar fi principalele diferente intre Romania si aceasta?

Mentalitatea! Romania si Australia sunt doua locuri total diferite, in care oamenii au alte valori si se raporteaza la alte lucruri. Am invatat sa ma adaptez, dar inca sunt momente in care Romania este un loc nou pentru mine si foarte diferit.

Cum sunt perceputi romanii in Australia? Exista prejudecati?

Din pacate, in ultimii ani Romania nu si-a facut o reputatie foarte buna, insa partea buna despre Australia este ca suntem o tara multinationala, in care nu exista rasism.

Daca ai vorbi cu un strain, ce i-ai spune despre Romania, cum ai descrie-o?

Cu siguranta i-as spune legenda lui Dracula si i-as descrie arhitectura, muntii absolut superbi si peisajele de vis pe care le gasesti aici, in Romania.

Romanii te stiu mai putin in ipostaza de actrita. Cu cine ai avut ocazia sa joci?

Am jucat alaturi de mai multi actori australieni, in serialul TV "Neighbour", care este cel mai mare si cel mai popular serial TV in Australia.

Te-a impresionat cineva in mod special?

Nu m-am focusat foarte tare pe cariera de actrita, mereu mi-am dorit sa cant si acesta a fost telul meu.

Ce-a insemnat pentru tine concursul Miss Diaspora?

Pentru mine a fost un pas inainte, deoarece am fost selectata sa reprezint Australia, iar faptul ca am fost in top 8 a fost o mare bucurie. A fost o experienta pe care nu o voi uita niciodata!

Poti spune ca frumusetea iti aduce si deservicii? Ai vreun exemplu in acest sens?

In general, femeile frumoase sunt puse la zid doar pentru ca sunt frumoase si nu sunt luate in serios.

Exista vreo vedeta de la noi pe care o admiri sincer?

Am o lista foarte lunga de artisti pe care ii apreciez. Suntem un popor talentat!

Spre deosebire de muzica auzita in Australia, cum e cea din Romania?

In Australia exista o piata muzicala mai diversificata, in Romania nu sunt populare foarte multe genuri de muzica.

Vezi Romania si cu ochii celui venit din afara. Cum arata ea?

Eu ma simt romanca, nu australianca... Iubesc Romania si iubesc traditiile romanesti!

Cu dragostea cum stai?

Sufletul meu este intr-un loc multumit si linistit.

Ce relatie este intre tine si J Balvin?

Am o prietenie foarte buna cu J. Este un artist talentat, care o sa ajunga foarte sus si ma bucur ca in sfarsit impartasesc cu voi colaborarea pe care o am cu el. "I Want Cha" este o piesa la care am lucrat foarte mult si care sper sa va placa si voua.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#Xonia lansare videoclip, #Xonia J Balvin videoclip, #Xonia I want Cha J Balvin, #I wan Cha lansare, #Xonia relatie J Balvin , #vedete romanesti