Zeci de vedete din Romania si Republica Moldova sustin unirea - vezi ce au facut

Marti, 01 Iulie 2014, ora 14:22

   

Zeci de vedete din Romania si Republica Moldova sustin unirea - vezi ce au facut
Peste 50 de persoane publice, printre care actori si cantareti din Romania si Republica Moldova, isi unesc fortele in campania "Vedetele daruiesc romanism".

Printre acestea se numara Tudor Gheorghe, Andreea Raducan, Catalin Josan, Tudor Chirila, Ovidiu Lipan Tandarica, Maria Carneci, Cristian Topescu, Nicolae Botgros si Maia Morgenstern, dupa cum se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Artistii au donat cate un obiect personal care va fi scos la licitatie, iar banii respectivi vor fi folositi in organizarea unei "Scoli de Cultura si Afirmare Romaneasca" pentru 200 de tineri basarabeni.

Maia Morgenstern a donat un ceainic, Maria Carneci o ie, Cristian Topescu un sombrero de la Campionatul Mondial de Fotbal din 1970 din Mexic, iar celelalte vedete au renuntat, printre altele, la chitare sau icoane.

Licitatia se va desfasura online pe site-ul www.actiunea2012.ro, intre 1 iulie si 1 august.

"Este o bucurie si in acelasi timp o onoare pentru noi ca nume mari ale scenei romanesti au ales sa ne sprijine in aceasta campanie, constienizand necesitatea apropierii celor doua state romanesti.

Multi sportivi si actori urmeaza sa se alature campanie, asa ca ne asteptam ca licitatia sa fie una de amploare", a declarat George Simion, presedinte executiv al Platformei Unioniste Actiunea 2012.

A.G.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 7430 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Campeono
rank 5
Felicitari tuturor ...
Sunt ADEVARATI patrioti...Oleee...
MosGerila
rank 5
Daca nu vine si Ponta, degeaba cantati!
Nu pute-ti astepta un pic? Ponta va gasi avionul si ajunge... cind poate.
Sarcastic
rank 2
Şi eu donez lacrimi...
...de fericire dacă s-ar infăptui unirea.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor