Zi infioratoare pentru Mihai Morar: Imi vine sa plang!

Luni, 16 Decembrie 2013, ora 18:56
4048 citiri
Zi infioratoare pentru Mihai Morar: Imi vine sa plang!
Foto: Facebook/Mihai Morar

Mihai Morar a povestit, luni, pe o retea de socializare ca prima zi a saptamanii a fost infioratoare si ca era pe punctul de a nu ajunge la serbarea fetelor sale.

Mihai Morar a scris pe Facebook ca a avut o zi plina. Dimineata, a fost prezent intr-un centru comercial din Bucuresti pentru un eveniment organizat de Razio Zu, apoi a trebuit sa ajunga urgent la CNA, unde urma sa se discute rebranding-ul Antena 2 in Antena Stars, iar seara trebuia sa se incheie la serbarea fetelor sale.

"Am despicat orasul in doua, la miezul zilei astept sa intram pe ordinea de zi. Se discuta rebranding-ul Antena 2 in Antena Stars. Daca intram la timp, apuc sa ajung si la serbarea de Craciun a fetelor mele. O sa intram! O sa fie bine. Ma amagesc.

Dupa o ora de asteptat pe holuri, la a 5-a vizita in ultimele doua saptamani la CNA, cade vestea: nu se tine sedinta, nu e cvorum, lipseste un membru. (...) Totusi, diseara la 19.00, intram dupa grila noua, cu denumirea veche. Greu sa fii bun, cand lumea te face rau. Imi vine sa plang, dar ma grabesc", a notat Morar.

Realizatorul de radio a adaugat ca mai avea doar 15 minute pana cand sa inceapa serbarea gemenelor sale. Intr-o viteza nebuna, a reusit sa traverseze orasul.

Mihai Morar, printre lacrimi: Ce-am facut eu sa merit asta?

"Rolurile lor de craiese sunt mai importante decat orice ordine de zi la CNA. La fel, cum a fost si partida de pescuit a membrului care a lipsit pentru a fi cvorum. Ele nu au cum sa inteleaga de ce rebranding-ul cade in ziua serbarii lor si, oricum, nu o sa mi-o ierte niciodata", a continuat el.

Din fericire pentru el, a reusit sa ajunga exact in momentul in care s-a ridicat cortina, moment in care a rasuflat usurat.

"Atunci se deschidea cortina. Si de sub diadema unei craiese din primul rand m-a fixeaza doi ochi senini, iar o manuta de om flutura spre mine. Ea zambeste, eu am ochii umezi. (...) E povestea unei zile dupa care intelegi ca in viata asta merita sa plangi doar pentru oamenii frumosi", a conchis prezentatorul TV, adugand la sfarsit ca scrie aceste randuri "inca umed in coltul ochilor".

A.G.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Mihai Morar plang, #Mihai Morar serbare fete, #Mihai Morar CNA, #Mihai Morar Antena2, #Mihai Morar rebranding Antena , #vedete romanesti
Comentarii
Poza diana89
diana89
rank 1
www.modelederochii.com
Poza helios
helios
rank 1