3 vedete care si-au lansat propriile linii de adidasi

Luni, 12 Ianuarie 2015, ora 08:00
4041 citiri
3 vedete care si-au lansat propriile linii de adidasi
Foto: Wikipedia

Daca majoritatea vedetelor se dau in vant dupa parfumuri si haine si isi lanseaza propriile branduri folosindu-se de renumele pe care si l-au creat in lumea muzicii sau a filmului, cateva - mai inspirate au decis sa-si lanseze propriile linii de adidasi.

Iata care sunt starurile din tara si de peste hotare care s-au reprofilat pe designul de incaltaminte sport si care s-au bucurat de succes si in lumea modei:

  • 1. Missy Elliot
  • Pe vremea cand era o cantareata in voga, Missy Elliot a colaborat cu cea mai celebra firma de de adidasi si incaltaminte sport pentru a-si lansa propria linie de incaltari sport. Asa cum muzica ei se auzea pe atunci, la inceputul anilor 2000, pe toate posturile de radio, pantofii sport de al caror design s-a ocupat ea insasi au inregistrat, la randul lor, un succes rasunator si au fost vanduti in milioane de exemplare in intreaga lume.

  • 2. Smiley
  • Frumuselul cantaret autohton dupa care intorc mai toate fetele capul pe strada a colaborat cu un brand international pentru a lansa in Romania propria linie de adidasi. Colectia s-a caracterizat printr-o adevarata explozie de culoare si creativitate si a fost foarte bine primita de catre publicul roman. Asa cum sugereaza si numele autorului care i-a "desenat", aceste incaltari aveau darul de a-si face purtatorii sa zambeasca. In plus, confortul sporit al calapoadelor i-a asigurat cantaretului o buna primire si in lumea modei.

  • 3. Chuck Taylor
  • Baschetbalistul american Chuck Taylor a semnat si el un contract de colaborare cu un brand de incaltaminte sport. Chiar daca nu este vorba despre adidasi, ci despre tenisi, modelul a ajuns sa fie recunoscut dupa insusi numele sportivului care i-a creat. Celebrul brand este inca pe piata, spre deosebire de modelele sezoniere - editii limitate pe care le-au lansat vedetele mentionate anterior si se bucura inca de succes in randul tinerilor si al adolescentilor, devenind un model clasic la nivel mondial.

    Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
    Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
    Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
    Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
    Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
    Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
    #adidasi, #vedete linii adidasi, #vedete linii incaltaminte, #vedete incaltaminte sport , #vedete straine