Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Alain Delon, acuze grave din partea fiului sau

Sambata, 23 Februarie 2013, ora 08:42
8761 citiri
Alain Delon, acuze grave din partea fiului sau

Alain-Fabien Delon, fiul lui Alain Delon si al manechinului olandez Rosalie van Breemen, a oferit un interviu revistei Vanity Fair din Italia, in care s-a plans, prin cuvinte dure, de faptul ca se simte "abandonat" de parintii sai, care i-au furat dreptul la o viata normala.

"Parintii mei au fost intotdeauna cei mai mari dusmani ai mei. Nu am avut niciodata o viata normala, nu o voi avea niciodata. De cand am devenit major, am cautat prin toate mijloacele sa-mi refac viata departe de ei", explica tanarul de 18 ani in interviu, potrivit 7sur7.be.

In continuare, acuzatiile sunt impinse si mai departe: "Nu am domiciliu, contul meu bancar este gol. Si totusi, eu sunt fiul celui mai mare actor francez: un om bogat care m-a abandonat".

Incercarea de a patrunde in lumea cinematografiei

Se pare ca singura speranta a lui Alain-Fabien, la ora actuala, este aceea de a calca pe urmele tatalui sau si a-si face un nume in cinematografie: "Am incercat sa fac tot felul de lucruri: am distribuit produse, am spalat masini, am fost zidar. Dar nu a mers. Acum sunt foarte tensionat, deoarece simt nevoia de a face ceva pozitiv, de a transmite emotii jucand", spune tanarul, adaugand ca un insucces ca actor l-ar dobora psihic.

"Sper ca marea familie din cinema ma va primi si imi va da demnitate si posibilitatea de a ma intretine. In caz contrar, jur, ma voi omori".

Un tata violent

Dupa aceste cuvinte grave, in interviul acordat urmeaza si dezvaluiri grave. Alain-Fabien afirma ca Alain Delon a lovit-o pe mama sa in repetate randuri: "Mama mea a cunoscut violenta din partea tatalului meu, opt coaste rupte si nasul fracturat de doua ori, dar a meritat-o. De fiecare data cand era agresata de tata, ma gandeam ca Dumnezeu o pedepseste pentru rautatea sa. Desi tata a fost violent doar cu mama, fratele meu Anthony si eu stiam foarte bine pana unde poate ajunge cruzimea sa".

O "cruzime" care insa nu a implicat violenta fizica in relatia lui Delon cu copii sai. Alai-Fabien este foarte clar: "Tata nu a ridicat niciodata un deget asupra copiilor sai".

Alain Delon, intre esecul si bucuria de a fi parinte

Alain Delon are trei copii - Anthony, 48 de ani, rezultat din casatoria cu actrita Nathalie Delon, Anouchka, 22 de ani, si Alain-Fabien, 19 ani, rezultati din relatia cu manechinul olandez Rosalie van Breemen, de care actorul s-a despartit in 2002.

Nu este pentru prima data cand Alain Delon este acuzat ca a esuat in rolul de tata. Anthony, fiul cel mare, a scris intr-o carte autobiografica ca i-a lipsit enorm in copilarie iubirea tatalui, iar Alain-Fabien a declarat intr-un interviu anterior ca "ii este frica de tatal sau", care nu i-a iertat greselile de adolescent.

Insa lucrurile stau altfel in ceea ce o priveste pe Anouchka, de care Alain Delon este foarte apropiat. Recent, marele actor a declarat ca nu poate lasa o zi sa treaca fara a vorbi cu fiica sa, aflam din Voici. Cei doi se pregatesc in prezent pentru un turneu cu o piesa de teatru in care vor interpreta chiar rolurile de tata si de fiica.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Alain Fabien Delon interviu, #Alain Delon parinte, #Alain Delon relatie copii, #Alain Delon turneu Anouchka , #vedete straine
Comentarii