Asasinul lui John Lennon cere sa fie eliberat

Miercuri, 11 August 2010, ora 14:25

   

Asasinul lui John Lennon cere sa fie eliberat
Asasinul lui John Lennon, Mark David Chapman (55 de ani), cere eliberarea conditionata, la aproape 30 de ani dupa ce l-a ucis prin impuscare pe fostul lider al trupei The Beatles.

Este pentru a sasea oara cand asasinul lui John Lennon solicita clementa, fiecare dintre cererile sale, facute o data la doi ani, din 2000 incoace, fiind respinse.

Potrivit AFP, Chapman urma sa fie audiat, marti, de catre un tribunal din New York, pentru a-i fi judecata cererea, dar Curtea a decis amanarea procesului pana in septembrie.

Mark David Chapman l-a ucis pe John Lennon la 8 decembrie 1980 la New York, in apropiere de apartamentul in care muzicianul locuia alaturi de sotia sa, Yoko Ono.

El a fost condamnat, in 1981, la inchisoare pe viata, cu posibilitatea eliberarii conditionate dupa 20 de ani.

Vaduva lui Lennon, Yoko Ono, a declarat in mai multe randuri ca se opune eliberarii asasinului sotului ei, pentru ca il considera o amenintare pentru ea si pentru familia ei.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1626 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
bill
rank 2
cand iei o viata
trebuie sa fi pregatit sa o pierzi si pe a ta.Individul ar trebui sa ceara sa stea la zdup pana va fi iertat de Cel de Sus ,fiind eliberat intr-un sfarsit pe cale naturala.
Posibil sa fie eliberat dar n-are sanse de supravietuire in afara puscariei.
multimax
rank 5
Ispasire
Chapman si-a ispasit pedeapsa. A gresit si a platit aici pe pamant. Daca nu e deajuns, Dumnezeu hotaraste. Pana una-alta, Lennon a fost dusmanul lui Dumnezeu!
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor