Au intrecut masura? Cat de decoltate s-au afisat divele in ultima vreme (Galerie foto)

Sambata, 14 Februarie 2015, ora 12:39
8157 citiri
Au intrecut masura? Cat de decoltate s-au afisat divele in ultima vreme (Galerie foto)
Foto: Hepta.ro

Evenimentele mondene, fie ca sunt petreceri cu pretentii, fie ca sunt gale, atrag celebritati din toata lumea care se intrec in tinute care mai de care mai frumoase si menite sa capteze atentia tuturor.

Asa se face ca pentru aparitiile pe covorul rosu cantaretele sau actritele care iau parte la eveniment apar cu rochii cat mai decoltate. Daca au intrecut sau nu masura, vedeti in continuare.

Dakota Johnson, prezenta acum cateva zile la Festivalul de la Berlin unde a avut loc premiera "Fifty Shades of Grey", a optat pentru o rochie Christian Dior. Actrita din "Need for Speed: Inceputuri", "The Five-Year Engagement", "21 Jump Street - O adresa de pomina", "For Ellen" sau "Reteaua de Socializare" a facut senzatie.

Ivanka Trump, prezenta la gala amfAR New York 2015, la Cipriani Wall Street in New York, a optat pentru o creatie J. Mendel.

Decolteul saptamanii: Cantareata care a uimit pe covorul rosu

Pentru Kelly Bensimon, cunoscuta pentru show-ul "Real Housewives of New York", pare ca timpul s-a oprit in loc, avand in vedere ca arata senzational la 46 de ani.

Anna Kendrick, care a impresionat cu rolul din "Up" si "Amurg", a indraznit mai mult decat de obicei pe covorul rosu de la premiera filmului The Last 5 Years, care a avut loc in aceasta saptamana la Los Angeles.

O adevarata explozie de sexualitate si senzualitate a avut loc la un eveniment organizat de Sports Illustrated la New York. Chanel Iman, ingeras Victoria's Secret, a optat pentru o tinuta cu vedere la decolteu, dar care sa ii scoata in evidenta si picioarele perfecte.

Jennifer Aniston, castigatoare la categoria... cel mai adanc decolteu (Foto)

Modelul Samantha Hoopes, care impresioneaza mereu pe podium, nu s-a lasat mai prejos decat colega sa de breasla si a indraznit foarte mult.

Shermine Shahrivar, modelul german care a castigat si concursul de regina frumusetii, s-a facut remarcata pe covorul rosu la evenimentul Bvlgari Diva Cinema Entertainment, care a avut loc la Berlin.

Tot in cadrul festivalului de film de la Berlin a avut loc un eveniment la care a participat si Sylvie Meis, pe numele real Sylvie Francoise van der Vaart, actrita si moderatoare din Olanda.

Cantareata italiana Anna Tatangelo a oferit o imagine senzationala in momentul in care s-a aplecat in fata publicului de pe scena Festivalului de la Sanremo.

Olivia Culpo, care in 2012 a castigat titlul Miss SUA si apoi a fost aleasa Miss Universe, a participat in aceasta saptamana la Old Spice Fresher Collection Launch.

Foto: Hepta.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#decolteu rochii gala, #vedete decolteu rochii, #vedete decoltate , #vedete straine