Britney Spears s-a internat intr-un spital de psihiatrie

Joi, 04 Aprilie 2019, ora 10:17
6188 citiri
Britney Spears s-a internat intr-un spital de psihiatrie
Foto: Facebook/Britney Spears

Vedeta pop Britney Spears a transmis ca isi ia putin timp pentru ea, dupa ce s-a aflat ca s-ar fi internat intr-un centru de sanatate mintala pentru a putea face fata bolii tatalui ei.

Spears, in varsta de 37 de ani, a anuntat in luna ianuarie ca renunta la toate concertele si angajamentele profesionale programate pentru a fi alaturi de familie dupa ce tatal sau, Jamie, a fost la un pas de moarte, in noiembrie.

"Cu totii avem nevoie sa ne luam 'ceva timp pentru mine'", a scris celebra interpreta a melodiei "Stronger" intr-un mesaj publicat miercuri pe Instagram, relateaza Reuters.

De asemenea, vedeta a publicat un citat: "Indragosteste-te de a avea grija de tine, de minte, trup si spirit".

Potrivit site-ului specializat in stiri mondene TMZ, Spears s-a internat in mod voluntar unui centru de sanatate mintala, in urma cu aproximativ o saptamana.

O sursa apropiata cantaretei a declarat ca Jamie Spears nu se simte bine dupa a doua interventie chirurgicala prin care a trecut in urma cu trei saptamani, iar Britney suporta cu greu suferinta lui indelungata.

"Ei sunt foarte apropiati. Ea nu vrea decat sa isi acorde timp pentru pentru a se concentra asupra propriei persoane", a declarat sursa pentru Reuters.

Jamie Spears ar fi fost cel care a revitalizat cariera fiicei sale adolescente dupa ce viata ei scapase de sub control in perioada 2007-2008. El ramane custodele aprobat de tribunal al afacerilor acesteia, noteaza Reuters.

Spears a devenit un fenomen in lumea muzicii pop in 1999 odata cu aparitia single-ului sau de debut "... Baby One More Time", urmat de hit-uri precum "Oops!... I Did It Again".

Ea a revenit in prim-plan la sfarsitul anului 2008 cu albumul si turneul mondial "Circus" si a concertat in Las Vegas incepand din 2014. In luna ianuarie, vedeta a renuntat o noua serie de spectacole pe care urma sa se le sustina in acest oras din februarie pana in august.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Britney Spears internata psihiatrie, #Britney Spears internata , #vedete straine