Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cautiune de un milion de dolari in cazul R. Kelly, acuzat de agresiuni sexuale

Duminica, 24 Februarie 2019, ora 11:28
2639 citiri
Cautiune de un milion de dolari in cazul R. Kelly, acuzat de agresiuni sexuale
Foto: Facebook/ R. Kelly

Cautiunea in cazul rapperului R. Kelly a fost stabilita la un milion de dolari in cadrul unei audieri care a avut loc sambata, potrivit presei locale, la o zi dupa ce cantaretul, acuzat ca a agresat patru femei, s-a predat politiei din Chicago.

Trei dintre victime erau minore la momentul savarsirii agresiunilor, care au avut loc in perioada 1998-2010, potrivit procurorilor, care au formulat 10 capete de acuzare impotriva cantaretului, scrie DPA.

Judecatorul John Fitzgerald Lyke Jr. a spus ca acuzatiile sunt "tulburatoare", potrivit Chicago Tribune. Conform publicatiei, procurorii detin probe ADN care vin in sprijinul invinuirilor.

Judecatorul i-a interzis lui Kelly orice contact cu persoane minore si i-a cerut sa-si predea pasaportul, relateaza Reuters.

Kelly are stabilita o noua infatisare luni, cand va fi desemnat judecatorul care se va ocupa de cazul sau, potrivit biroului serifului din Cook County.

Una dintre victime ar fi intrat in contact cu cantaretul R&B dupa ce i-a cerut un autograf, in perioada cand rapperul era eliberat pe cautiune dupa un alt set de acuzatii referitoare la abuzuri. Kelly a fost achitat in 2008 de invinuirile referitoare la pornografie infantila.

Cantaretul s-a predat vineri seara, dupa ce autoritatile au emis mandat de arestare pe numele sau. Unul dintre avocatii rapperului a spus ca acesta este nevinovat.

"Cred ca toate femeile mint", a spus vineri la CNN avocatul apararii Steve Greenberg.

Un documentar recent despre Kelly, care include marturii ale femeilor care sustin ca au fost agresate de cantaret, a readus in atentia publicului stilul de viata si presupusele agresiuni savarsite de rapper.

Sub sloganul #MuteRKelly a fost demarata o campanie care promoveaza boicotarea melodiilor sale, inclusiv hituri precum "I believe I can fly".

Citeste si R. Kelly e acuzat ca a infiintat o secta, unde spala femeile pe creier si le abuzeaza

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#R Kelly arestat, #R Kelly acuzatii sexuale, #R Kelly cautiune , #vedete straine