Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ce cadouri isi fac celebritatile intre ele (Galerie foto)

Marti, 29 Noiembrie 2011, ora 07:02
3374 citiri
Ce cadouri isi fac celebritatile intre ele (Galerie foto)

Vedetele de la Hollywood se plang mereu ca nu mai au viata personala, ca le este foarte greu sa faca fata existentei agitate si programului incarcat. Nimeni nu aminteste, insa, de beneficiile acestui statut.

Iar printre momentele in care stii ca e bine sa ai un prieten din aceasta "clasa" se numara si zilele de nastere. Pentru ca prietenia de la Hollywood nu este nici pe departe precum cea dintre doua persoane anonime, mai ales daca luam in considerare cadourile.

Celebritatile vor sa-si arate devotamentul fata de cunostintele lor alegand uneori niste lucruri la preturi exorbitante pe care sa le daruiasca. Sa fie vorba despre amicitie sau dorinta de a se scrie despre generozitatea lor? Asta nu se poate sti. In schimb, poti trage cu ochiul la cateva asemenea exemple de cadouri, cu ajutorul Wonder Wall:

Courtney Cox si Jennifer Aniston s-au intalnit pe platourile de filmare de la "Friends" si au ramas de atunci prietene. Pentru a-si arata dragostea fata de amica sa, Cox i-a oferit lui Aniston, in 2008, o bicicleta Chanel in valoare de 12.000 de dolari. Cine s-ar fi gandit ca Chanel produce biciclete?

Se pare ca aceasta are 8 viteze, cantareste 13 kilograme si beneficiaza de o sa din piele inscriptionata cu semnatura celebrei case.

Se stie ca Usher i-a dat lui Bieber drept cadou, la implinirea a 16 ani, un Range Rover. Gestul a fost copiat de Diddy, care i-a daruit lui Bieber tot o masina, chiar autoturismul sau personal, un Lambourghini Spider.

Pare normal ca Rihanna si Katy Perry sa fie prietene, intrucat amandoua sunt neconventionale si iubesc viata la maximum. Dar cine ar fi banuit ca sunt atat de apropiate incat Rihanna sa-i planuiasca luna de miere lui Katy si sa o si plateasca? Cadoul ei de nunta a fost un pachet de vacanta in valoare de 40.500 de dolari.

Beyonce incearca sa stearga cu buretele profilul pe care lumea tinde sa i-l atribuie, acela de vedeta extrem de extravaganta. Totusi, nu prea are control asupra gesturilor prietenelor ei. La o petrecere recenta, in cinstea copilului nenascut al lui Beyonce, fosta colega de trupa de la Destiny's Child, Kelly Rowland, i-a cumparat lui Beyonce, pentru cand va fi mama, o cadita de copii ce seamana mai mult cu un jacuzzi, impanzita de cristale Swarovski, in valoare de 5.200 de dolari.

Este bine sa fii si actor de mana a doua sau a treia, daca il ai ca prieten pe Adam Sandler. In primul rand, el te ia cu el in majoritatea filmelor in care joaca. In plus, iti mai face si cadouri scumpe. Spre exemplu, Sandler a scos cate 200.000 de dolari din buzunar pentru fiecare dintre colegii sai de platou de la "Grown Ups", pentru a le cumpara cate un Maserati Quattroporte.

Chris Rock, David Spade si Kevin James se afla in poza, iar Rob Schneider probabil nu se poate opri din condus masina.

Cand Victoria Beckham a implinit 34 de ani, Heidi Klum i-a promis cate o prajitura Sprinkles in fiecare zi, timp de un an. Acesta poate sa para un cadou destul de ciudat pentru niste dive care traiesc practic pe covorul rosu si tin foarte mult la silueta. Costul total a 365 de prajituri este undeva la 2.400 de dolari, fara sa fie incluse cheltuielile de livrare.

Cine mai tine minte scena din 2010 din filmul de actiune "Gun", cu 50 Cent si Van Kilmer? Probabil nu prea multa lume in afara de Kilmer, caci prietenia care s-a inchegat intre cei doi din acel moment a rezultat intr-un cadou de 100.000 de dolari facut de 50 Cent catre mai noua sa cunostinta. Acesta a constat intr-o Impala decapotabila din 1965, care facea parte din colectia sa privata de masini.

Katie Holmes si Suri Cruise sunt mama si fiica, dar asta nu inseamna ca nu sunt si cele mai bune prietene. Se afla mereu una in compania celeilalte, iar fetita de 5 ani pare sa impartaseasca pasiunea pentru cumparaturi a mamei. Spre exemplu, Suri a fost vazuta anul trecut purtand o geanta Salvatore Ferragamo de 850 de dolari, o versiune mai mica a aceluiasi accesoriu purtat de mama, cel mare costand 1.850 de dolari.

Faptul ca Oprah Winfrey are cam tot ce isi poate dori nu l-a impiedicat pe prietenul ei, Tyler Perry, sa ii faca un cadou special. In vara anului 2007, pe cand Perry filma la "Why did I get married", Oprah i-a laudat masina, un Bentley decapotabil. De Craciun, prezentatoarea s-a trezit cu masina pe aleea din fata casei.

Jessica Seinfeld a avut de castigat nu doar de pe urma casatoriei cu comediantul Jerry, dar a inscris cateva puncte si atunci cand a fost invitata in emisiunea lui Oprah si i-a fost prezentata cartea de gatit Deceptivly Delicious. In semn de multumire, Jessica nu i-a trimis prezentatoarei doar un bilet dragut, ci 21 de perechi de pantofi Christian Loubutin, in valoare de 16.000 - 20.000 de dolari.

Despre Paris Hilton se stie ca locuieste intr-o lume ce rivalizeaza cu cea a papusilor Barbie. Mostenitoarea a vrut insa ca si masina sa fie in concordanta cu aceasta idee, asa ca in 2008 si-a insusit un Bentley roz, facut special pentru ea. Cine i-a facut cadoul? Chiar cea mai importanta si pretioasa persoana pentru Paris: ea insasi.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#cadouri intre vedete, #cadouri scumpe vedete, #celebritati cadouri , #vedete straine