Ce faceau oamenii de succes ai planetei la 20 de ani? (Galerie foto)

Marti, 26 Martie 2013, ora 19:05
6625 citiri
Ce faceau oamenii de succes ai planetei la 20 de ani? (Galerie foto)

Oamenii de succes sunt de fiecare data un model pentru ceilalti. Experienta lor serveste ca exemplu pentru toti cei care isi doresc sa reuseasca intr-un anumit domeniu, inspirandu-se din alegerile sau legile motivationale predate de invingatori.

Cu toate astea, chiar si victoriosii de meserie au avut momente in viata care nu le prevesteau succesul sau au facut alegeri neasteptate. Si ei au avut temeri sau s-au confruntat cu obstacole. Business Insider prezinta in cazul catorva povestea de dinainte de celebritate.

Ralph Lauren

Designerul Ralph Lauren s-a nascut si a copilarit in Bronx, New York. A studiat afacerile la Baruch College, dupa care s-a inrolat in armata. La varsta de 24 de ani a plecat pentru a deveni asistent de vanzari la Brooks Brothers. Doi ani mai tarziu, Lauren decide sa creeze o gama noua de cravate, fapt ce, mai tarziu, ii va asigura confortul financiar si faima.

JK Rowling

In 1990, JK Rowling avea 25 de ani, iar in urma unei calatorii cu trenul i-a venit ideea scrierii unei carti ceva mai speciale. A inceput sa scrie Harry Potter, insa i-a luat ani buni si a trecut prin multe experiente pana cand a reusit sa o termine. In acea vreme, Rowling era secretara in Londra, insa la un moment dat a fost concediata pentru ca visa prea mult cu ochii deschisi.

Mai tarziu, scriitoarea a recunoscut ca acela a fost imboldul de care avea nevoie pentru a se apuca serios de scris. Dupa acest moment, Rowling s-a casatorit, a nascut o fetita, a divortat si s-a confruntat cu o depresie crunta. Ei bine, cel care a ajutat-o sa treaca peste toate greutatile a fost fara doar si poate Harry Potter, cartea lansandu-se in 1997.

Jay Z

Nascut Shaw Carter, Jay Z a crescut in Brooklyn, New York. Inca din adolescenta a incercat anumite colaborari cu alti rapperi, insa nu a reusit sa scape de anonimat. De-abia la varsta de 27 de ani, impreuna cu alti doi prieteni, Jay Z a reusind sa lanseze primul sau album, "Reasonable Doubt".

Mark Zuckerberg

La varsta de 25 de ani, Mark Zuckerberg lucra deja de 5 ani la imbunatatirea site-ului sau de socializare. In 2009, compania a inceput sa aduca profit, ajungandu-se la numarul record de 300 milioane de utilizatori. Desi entuziasmat, Zuckerberg nu si-a pierdut cumpatul, declarand ca acela este doar inceputul. In 2010, a fost ales persoana anului de catre revista Time.

Roman Abramovici

Inceputurile miliardarului rus sunt invaluite in ceata. Orfan fiind, crescut de un unchi, ajuns la varsta de 21 de ani, Abramovici intra pe piatra neagra a afacerilor, se spune, folosindu-se de banii pe care ii primise de la socrii sai. Odata cu anii '90, multe dintre firmele lui intra in legalitate, insa pana in acel moment, Abramovici fusese implicat in cel putin 20 de companii.

La 26 de ani, rusul este arestat, iar la 35 de ani devine guvernator al Chukotka in Rusia.

Arianna Huffington

Cat despre Arianna Huffington, care conduce Huffington Post Media Group si care are 13 carti lansate pe piata, putini stiu ca la 23 de ani a scris prima carte. Ulterior, timp de mai multi ani, a cutreierat lumea, ajungand la fiecare festival de muzica impreuna cu iubitul ei de atunci, faimosul jurnalist britanic Henry Bernard, care i-a fost si mentor, ea scriind in acea vreme pentru BBC.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Mark Zuckerberg inceputuri, #Roman Abramovici tinerete, #JK Rowling tinerete, #tinerete oameni de succes, #Arianna Huffington tinerete , #vedete straine