Business Focus: Priorități înainte de următorul mare cutremur. Ce se pierde în discuția despre blocurile "cu bulină"

Ce s-a ales de cuplurile celebre ale anilor '90, de la Hollywood (Galerie foto)

Vineri, 07 Octombrie 2011, ora 18:10
6576 citiri
Ce s-a ales de cuplurile celebre ale anilor '90, de la Hollywood (Galerie foto)

In anii '90 nu existau atat de multe surse de informare ca in zilele noastre, in mare parte din cauza ca Internetul nu avea puterea de acum. Cum revistele de atunci au disparut, multi nici nu stiu de cuplurile din trecut. Apoi, e interesant de vazut cum au evoluat si daca mai sunt de actualitate.

Iata cateva exemple de perechi ce au facut furori cu ceva vreme in urma, dar care odata cu trecerea timpului nu au rezistat si s-au dezbinat, conform Business Insider:

Tom Cruise si Nicole Kidman: ea avea 22 de ani cand s-au intalnit, in 1989. Casnicia lor a durat 10 ani si despartirea a socat intregul Hollywood.

Acum, Cruise este casatorit cu Katie Holmes, iar Nicole este sotia lui Keith Urban, familiile marindu-se in ambele cazuri.

Kate Moss si Johnny Depp au format, probabil, cea mai frumoasa pereche din acea perioada, stand impreuna intre 1994 si 1998.

Cei doi aratau absolut uimitor impreuna, fiind preferatii tuturor revistelor mondene.

De atunci lucrurile s-au schimbat; Depp are o relatie extrem de serioasa cu Vanessa Paradis, iar Moss tocmai s-a casatorit cu cantaretul Jaime Hince.

Gwyneth Paltrow si Brad Pitt au facut furori pe vremea in care erau impreuna, cariera ei incepand sa se consolideze dupa ce s-a aflat ca face pereche cu starul din Legendele Toamnei.

Apoi Paltrow s-a maritat cu Chris Martin, membru al trupei Coldplay, iar despre Brad Pitt nu mai este pentru nimeni un secret pentru nimeni ca face pereche cu Angelina Jolie, avand impreuna 6 copii.

Inainte de Kate Moss, Johnny Depp a fost logodit cu Winona Ryder, incepand sa iasa impreuna in 1990, pe cand ea avea 19 ani. S-au despartit 3 ani mai tarziu.

Intre timp el are o relatie serioasa, astfel incat se poate spune ca este ca si casatorit, pe cand ea este inca in cautare.

Julia Roberts si Keifer Sutherland aratau perfect impreuna in anii '90, dar ea l-a parasit in fata altarului pentru a fugi cu Jason Patric, in Irlanda. Julia este acum maritata, mama, iar el divortat.

Roberts are 3 copii cu Danny Moder, pe cand fostul iubit a fost casatorit si a divortat de 2 ori.

Madonna si Dennis Rodman au fost impreuna pe vremea cand cantareata vroia sa aiba un copil si cauta un tata cat mai potrivit pentru acest "job".

Ea s-a maritat apoi cu producatorul Guy Ritchie, de care a si a divortat intre timp.

Jennifer Lopez si Puff Daddy au avut o relatie intre 1997 si 1999.

Apoi ea s-a casatorit cu Marc Antony, de care deja s-a separat, iar Puff Daddy a devenit P. Diddy, devenind tatal mai multor copii, cu diferite femei.

Demi Moore si Bruce Willis au fost casatoriti intre 1987 si 2000, avand 3 copii impreuna.

Apoi actrita s-a maritat cu Ashton Kutcker, de care insa risca sa se desparta, daca ar fi sa dam crezare presei mondene.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#vedete straine cupluri, #cupluri celebre poveste, #cupluri celebre despartite, #cupluri vedete despartiri Hollywood , #vedete straine