Cel mai bine si mai prost imbracate la Globurile de Aur (Galerie foto)

Luni, 14 Ianuarie 2013, ora 13:25
6218 citiri
Cel mai bine si mai prost imbracate la Globurile de Aur (Galerie foto)

Emotiile decernarii Globurilor de Aur au trecut, jocurile au fost facute. Toaletele purtate insa de vedete sunt inca de actualitate si abia acum sunt puse sub lupa.

Cu impresii inca proaspete, Huffington Post face o trecere in revista a celor mai bine imbracate vedete anul acesta la Globurile de Aur, mentionandu-le, deloc in treacat, si pe cele aflate la polul opus.

Astfel, conform publicatiei, printre cel mai bine imbracate vedete la Globurile de Aur 2013 se numara actrita Zooey Deschanel, care a etalat o toaleta marca Oscar de la Renta, de o frumusete clasica.

Si actrita Megan Fox a optat pentru o rochie simpla, insa de efect, marca Dolce & Gabbana, care ii vine de milioane.

Julianne Moore s-a imbracat in alb si negru, alegand o creatie Tom Ford, care i-a scos in evidenta silueta. Din pacate, fotografia nu o pune in valoare, semn ca si viziunea fotografului conteaza.

Jessica Alba a imbracat o rochie feminina, conceputa de Oscar de la Renta, intr-o culoare suava, accesorizata cu un colier supradimensionat, criticii laudandu-i tinuta.

Si actrita Kate Hudson s-a bucurat de critici pozitive, in rochia ei conceputa de raposatul designer Alexander McQueen, care ii scoate in evidenta linia corpului.

Helen Mirren, starul din Hitchcock, a ales o rochie intunecata, insa cu detalii menite a-i pune in evidenta mijlocul, o creatie Badgley Mischka. Zulufii au completat perfect tinuta, comenteaza publicatia.

Punctul de atractie a tinutei afisate de Anne Hathaway (Chanel) a constat in propriile curbe. Actrita din Mizerabilii nu a purtat nicio bijuterie la gat, delicatetea fiind termenul care a caracterizat-o cel mai bine.

Cel mai prost imbracate

La polul opus al clasamentului s-a situat, peintre altele, Halle Berry, detinatoare de Oscar, care a facut o alegere ce s-a dovedit nepotrivita, aducand pe covorul rosu o rochie cu taieturi prea adanci si un imprimeu indraznet, mai potrivita pentru plaja decat pentru un astfel de eveniment.

Emily Blunt a facut si ea o alegere nefericita. Desi rochia sa este una ce poate intoarce capete, aceasta nu-i pune in valoare tonul pielii, dimpotriva.

Si Helena Bonham Carter a facut o alegere indrazneata in ceea ce priveste tinuta. Daca parul voit nearanjat si rochia au fost in acelasi stil, prezenta unei asemenea posete pe covorul rosu nu poate fi explicata, remarca Huffington Post.

Cat despre actrita Lucy Liu, aceasta a optat pentru o rochie de bal, impunatoare, insa prea colorata pentru un astfel de eveniment.

Vestimantatia Siennei Miller e poate cea mai buna dovada ca, pe covorul rosu, ce e simplu are mai mult efect.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#vedete rochii Globuri Aur 2013, #toalete Globuri Aur 2013, #tinute vedere Globuri Aur 2013 , #vedete straine