Cel mai sexy barbat in viata in 2013 - o mare surpriza

Vineri, 15 Noiembrie 2013, ora 23:07
4572 citiri
Cel mai sexy barbat in viata in 2013 - o mare surpriza
Foto: news.com.au

Cel mai sexy barbat din lume in anul 2013 este o adevarata surpriza pentru toti, oamenii asteptandu-se la cu totul altcineva. Informatiile aparute avanseaza numele lui Adam Levine.

Solistul trupei Maroon 5, Adam Levine, ar fi fost desemnat deja de revista "People Magazine" cel mai sexy barbat din lume in anul 2013, scrie news.com.au. Este de asteptat ca el sa apara pe coperta acestei prestigioase publicatii in numarul din 20 noiembrie.

Solistul este si membru in juriul emisiunii The Voice, din SUA. El nu este prea simpatizat pe teritoriu american, dupa ce a spus in cadrul unei emisiuni ca uraste aceasta tara. Levine are in prezent o relatie cu modelul de la Victoria's Secret, Behati Prinsloo, care este originara din Namibia.

Un personaj ciudat

El a recunoscut insa ca a avut multe relatii in trecut. "Poate ca motivul pentru care am stat in promiscuitate si am vrut sa ma culc cu atat de multe femei este ca le iubesc foarte mult", a spus cantaretul in cadrul unui interviu acordat recent presei americane.

Acesta a spus ca se mentine intr-o forma fizica buna cu ajutorul exercitiilor yoga, fara a exclude insa si alte tipuri de exercitii. Levine chiar a spus jurnalistilor de la publicatia "Women's Health Magazine" ca merge la cursurile yoga pentru ca acolo sunt multe femei frumoase.

Daca aceasta informatie se va confirma, desemnarea lui Levine drept cel mai sexy barbat in viata va reprezenta o premiera, caci el va fi primul cantaret care castiga o asemenea distinctie.

Castigatorii din anii trecuti sunt Channing Tatum (2012), Bradley Cooper (2011), Ryan Reynolds (2010), Johnny Depp (2009), Hugh Jackman (2008), Matt Damon (2007) si George Clooney (2006).

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#adam levine sexy barbat people magazine, #bradley cooper johnny depp matt damon, #vedete sexy hollywood , #vedete straine
Comentarii
Poza Bumsen
Bumsen
rank 5
"Cel mai sexy barbat in viata in 2013 "