Cele mai ciudate cupluri de celebritati

Miercuri, 23 Februarie 2011, ora 21:31
4474 citiri
Cele mai ciudate cupluri de celebritati
Foto: pantylinepress

Celebritatile nu se potrivesc intotdeauna, iar relatiilor lor sunt de multe ori ciudate. Cupluri celebre si ciudate, precum Michael Jackson - Lisa Mary Preasley, Julia Roberts - Lyle Lovett, Sandra Bullock - Jesse James, Carmen Electra - Dennis Rodman nu au durat.

Baiatul rau, vedeta de prim rang la Hollywood, Colin Farrell si-a folosit farmecul in fata cantaretei din Barbados, Rihanna, informeaza Asiaone.

Rihanna si Colin Farrell

Rihanna si Colin Farrell s-au intalnit pe platourile de la Graham Norton Show, inainte de Craciun, potrivit ziarului The Sun.

O sursa apropiata lui Farrell a dezvaluit ca acesta a fost surprins de numeroase SMS-uri afectoase ale Rihannei. Colin Farrell si-a incheiat relatia precedenta, cu Alicja Bachleda-Curus, luna trecuta. Cei doi au si un fiu, Henry, in varsta de 16 luni.

Cantareata de R&B si actorul irlandez au facut planuri pentru a se intalni, atunci cand programul fiecaruia le va permite.

Michael Jackson si Lisa Marie Presley

El a fost Regele muzicii pop. Ea a fost fiica Regelui rock-ului, Elvis Preasley. Comportamentul bizar al lui Michael s-a accentuat in perioada in care ei formau o pereche, poate cel mai ciudat cuplu al momentului. Cei doi au fost impreuna intre anii 1994 si 1996.

Drew Barrymore si Tom Green

Cei doi s-au intalnit la serialul "Ingerii lui Charlie". Tom Green, actor si regizor, apare in filmele "Freddy Got Fingered", "Road Trip" sau "Charlie's Angels" si a avut un mariaj scurt, de doar 158 de zile, cu celebra actrita Drew Barrymore.

Lyle Lovett si Julia Roberts

Julia Roberts a fost numita cea mai draguta femeie din America, cand s-a maritat cu interpretul de muzica country Lyle Lovett. Din pacate, programul carierelor lor i-a tinut separati prea mult si ei au divortat dupa doi ani.

Renee Zellweger si Jim Carrey

Jim Carrey, un actor de comedie de prima clasa, a intalnit-o pe Renne Zellweger in "Me, Myself and Irene" si au devenit rapid un cuplu. Relatia a inaintat greu, dupa diferendele dintre ei. Lupta lui Jim cu depresia a insemnat prea mult pentru Zellweger, care l-a parasit.

Carmen Electra si Dennis Rodman

Modelul Playboy, Carmen Electra si starul din NBA, Dennis Rodman au constituit un cuplu ciudat, la vremea respectiva. Cuplul a anulat casatoria, la Las Vegas, dupa doar 10 zile.

Sandra Bullock si Jesse James

Sandrei Bullock ii place sa fie actrita, sa scrie si sa faca acte de caritate. Lui Jesse James ii plac armele, motocicletele, masinile si starurile porno (el fiind casatorit cu un asemenea star). Cu toate aceste diferente dintre ei, Sandra si Jesse s-au casatorit in 2005, dar au divortat in 2010.

Tom Cruise si Katie Holmes

Tom Cruise este unul dintre cele mai mari staruri din lume. Katie Holmes a fost una dintre cele mai cunoscute actrite din ultimul deceniu. Cruise a avut relatii cu cele mai stralucitoare femei din lume, Nicole Kidman si Penelope Cruz. Cu Katie Holmes este casatorit din anul 2006.

Lembit Opik si Gabriela Irimia

Fostul parlamentar britanic Lembit Opik si romanca Gabriela Irimia, de la "Cheeky Girls", au tinut multa vreme prima pagina a ziarelor britanice si nu numai. Desi era o diferenta de 18 ani intre ei, se intelegeau foarte bine. Dar relatia lor nu a durat foarte mult timp.

Grindeanu, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timișoara: ”Două zile ne mai despart de aderarea la Schengen”
Grindeanu, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timișoara: ”Două zile ne mai despart de aderarea la Schengen”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat că deschiderea noului terminal al Aeroportului Internaţional Timişoara este dovada că România ştie să materializeze proiecte concrete...
Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul susținut de PNL și PSD în lupta pentru Primăria Capitalei, deține mai multe bunuri decât cele care apar în declarația de avere, însă acestea sunt...
#cupluri celebre ciudate, #celebritati Michael Jackson , #vedete straine