Cele mai ciudate diete ale vedetelor (Galerie foto)

Miercuri, 10 Octombrie 2012, ora 21:13
5498 citiri
Cele mai ciudate diete ale vedetelor (Galerie foto)

Nici cele mai sexy dive sau cei mai interesanti barbati nu sunt pur si simplu intotdeauna numai inzestrati de la natura, ci fac unele sacrificii, tin diete sau au anumite obiceiuri pentru a se mentine.

Totusi, uneori vedetele au mai degraba diete sinucigase decat unele sanatoase. Iata cateva dintre acestea, unele mai ciudate, altele mai normale, oferite de Huffington Post:

Liz Taylor

Dieta lui Liz Taylor continea branza fermentata, iaurt, friptura si sendvisuri cu unt de arahide, micul dejun fiind alcatuit doar din felii de paine prajita. Nu numai ca aceasta este plina de grasimi saturate nesanatoase, dar este si invers fata de cum ar trebui, caci la micul dejun trebuie sa consumi cele mai multe calorii, pentru a nu-ti mai fi atat de foame in restul zilei.

Audrey Hepburn

Audrey si-a pastrat silueta faimoasa consumand fructe uscate si legume , ocazional paste si ciocolata neagra, dar surse de proteine nu prea existau in regimul ei.

Lord Byron

Scriitorul victorian a avut o viata tumultoasa, dar avea mare grija la silueta sa, de teama sa nu devina supraponderal. El traia in mare cu biscuiti si apa minerala sau cartofi imbibati in otet.

Marilyn Monroe

"Mi s-a spus ca am obiceiuri alimentare absolut bizare, dar eu nu cred asta", spunea actrita, in 1952. Micul ei dejun preferat consta intr-un pahar de lapte cald cu 2 oua crude amestecate in el. In afara de dezechilibrul de colesterol dintr-o asemenea masa, exista si risc de contaminare cu bacterii.

Karl Lagerfeld

Marele designer preaslaveste calitatile colei dietetice, care il ajuta sa isi tina in frau foamea. Desigur, toata lumea stie ca aceasta este departe de a fi sanatoasa, dar pe Karl nu il intereseaza decat sa incapa in costumele dorite de el, iar astfel reuseste. In acelasi timp, spune ca nu ii plac exercitiile fizice, caci il fac sa ii fie foame.

Maria Callas

Legenda spune ca faimoasa cantareata de opera a inghitit un vierme pentru a slabi in jur de 50 de kilograme, dar biograful ei a insistat ca nu a facut asa ceva. Totusi, a trebuit sa urmeze un tratament din cauza unui asemenea vierme pe care probabil l-a primit mancand felul ei de mancare preferat, muchi de vita.

Totusi, diva a urmat un tratament extrem de periculos, recomandat de medicii elvetieni, pentru grabirea metabolismului. Ii era aplicat iod direct pe tiroida, astfel incat a ajuns sa aiba o silueta de invidiat. Totusi, si-a avariat metabolismul, sistemul nervos si vocea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#diete ciudate vedete, #diete ciudate celebritati, #vedete modalitati slabire, #persoane faimoase secrete slabit , #vedete straine