Cele mai ciudate fobii ale celebritatilor (Galerie foto)

Joi, 23 Februarie 2012, ora 12:16
5144 citiri
Cele mai ciudate fobii ale celebritatilor (Galerie foto)

Celebritatile sunt, pana la urma, tot oameni, ceea ce inseamna ca se imbolnavesc, se intristeaza din cand in cand sau se sperie de moarte din diverse motive.

Iar unele dintre temerile lor sunt dintre cele mai ciudate cu putinta, conform Gossip News Today. Iata cateva dintre ele:

De Christina Ricci nici sa nu te gandesti sa te apropi cu vreo planta de casa, caci actrita o va lua la goana. "Sunt murdare. Daca trebuie sa ating una - dupa ce ca trebuie sa le suport mirosul in incaperea in care sunt - sunt pur si simplu terifiata", a declarat ea la un moment dat.

Johnny Depp este barbat in toata firea... unul care se teme de clovni. El spune ca mereu are impresia ca un pericol ascuns pandeste in spatele vopselei de pe fata lor.

David Beckham sufera de ataxofobie, ceea ce inseamna ca nu ii place deloc dezordinea. "Trebuie sa am totul in ordine. Imi aranjez cutiile cu suc in frigider si, daca este una in plus, o pun in alta parte. Ma duc la hotel si pana nu strang toate hartiile cu reclame si le aranjez intr-un sertar nu ma pot calma".

Justin Timberlake s-a mutat din Florida cand avea 13 ani, dar asta nu l-a vindecat de groaza de rechini, dupa ce a fost martor la unul dintre atacurile acestora.

In timp ce promova Spider Man 2, Tobey Maguire a recunoscut ca nu ar putea fi niciodata precum personajul pe care il joaca, fiindca ii este foarte frica de inaltime.

Kelly Osbourne sufera de o fobie care o face sa se ingrozeasca daca este atinsa, asa ca oricine ar vedea-o, mai bine i-ar face cu mana decat sa o imbratiseze.

Sarah Michelle Gellar este terifiata de cimitire si de a fi ingropata de vie, lucru care s-a dovedit destul de problematic atunci cand filma Buffy Spaima Vampirilor.

Matthew Mc Conaughey nu se teme de serpi si alte creaturi, ci de usile rotative si de tuneluri, cand pentru cateva secunde nu se poate vedea ce este in fata.

Lui Shannon Elizabeth ii este frica de puii de gaina, nu doar pentru ca acestia au gheare si cioc cu care pot zgaria, dar si pentru ca sunt destul de mici, incat artista crede ca pot intra in diverse orificii ale corpului, asa dupa cum a afirmat la un moment dat.

Nicole Kidman se teme de anumite insecte. Daca te gandesti la gandaci sau cine stie ce ganganii dezgustatoare, te inseli, caci actrita nu poate sa suporte fluturii.

Pamela Anderson are o fobie in ceea ce priveste oglinzile si nu suporta sa se priveasca la televizor.

Madonna se sperie de tunete. Nu de fulger, de lumina in sine, care este periculoasa, ci de zgomotul asurzitor.

Orlando Bloom se teme, in mod ciudat, de porci. Asta nu inseamna ca nu le consuma carnea.

La fel ca David Beckham, Hilary Duff se teme de murdarie, ceea ce inseamna ca nu poate sa se culce pana nu-si curata temeinic dormitorul.

Oprah nu suporta sa se afle in apropierea unei gume de mestecat, ceea ce era o problema in vremurile in care facea emisiunea, continuand sa fie un motiv de stres pentru angajatii televiziunii ei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#frica vedete, #fobii vedete, #celebritati fobii, #vedete informatii inedite, #vedete ciudatenii , #vedete straine