Cele mai elegante mamici de la Hollywood (Galerie foto)

Vineri, 18 Mai 2012, ora 13:50
4557 citiri
Cele mai elegante mamici de la Hollywood (Galerie foto)

Nu este usor sa fii si vedeta, mereu in lumina reflectoarelor, si mamica devotata si sexy, dar totusi unele femei celebre reusesc sa impace toate aceste aspecte.

Iata cateva dintre cel mai bine imbracate si frumoase mamici vedete, conform Wonderwall:

Kourtney Kardashian: una dintre cele trei surori cunoscute pretutindeni este mamica, fiind mereu in pas cu moda. Desi are un copil mic si inca unul pe drum, ea reuseste sa fie frumoasa si sa isi puna in evidenta corpul prin tinutele sale.

Penelope Cruz: actrita de origine spaniola e tot mai implicata in industria modei in ultimii ani, avand chiar un magazin propriu in Madrid. Ea si sora ei au creat o linie de haine pentru gigantul retailer spaniol Mango, in 2007. Nici dupa ce l-a nascut pe fiul ei, Leonardo, nu a renuntat la stilul sic.

Nicole Richie: ea a devenit o adevarata femeie de afaceri, numind linia de accesorii si haine House of Harlow 1960 and Winter Kate, dupa numele fiicei sale.

Heidi Klum: este mai mult decat un supermodel, este un mogul al modei. Ea reuseste sa imbine cariera cu grija pe care le-o poarta celor 4 copii ai ei, imbinandu-le cu brio pe amandoua, chiar daca pe percurs si-a pierdut barbatul, pe Seal.

Michelle Williams: micuta a evoluat mult de la "Dawson's Creek", punandu-si din ce in ce mai mult in evidenta latura feminina dupa ce a devenit mama.

Katie Holmes: ea nu poate sa iasa nici pana la coltul strazii fara sa fie fotografiata de paparazzi. Nici fiica sa nu se lasa mai prejos, fiind extrem de pasionata de moda inca de mica, pasiune intretinuta de mama ei, care i-a cumparat de la inceput haine foarte scumpe si sofisticate.

Miranda Kerr: la 3 luni dupa ce l-a nascut pe fiul ei, Flynn, Miranda si-a aratat corpul perfect pe podium. Modelul de la Victoria's Secret a incaput imediat in hainele de dinainte de a ramane insarcinata.

Jennifer Lopez: multe s-au schimbat de cand Jennifer a pasit prima data pe covorul rosu, in rochia ei verde ce lasa sa i se vada mare parte din trup. Acum, mama a gemenilor Max si Emme, nu mai poarta tinute atat de indraznete, dar stilul ei este in continuare sexy.

Sarah Jessica Parker: dupa ce a jucat-o pe Carrie Bradshaw timp de 6 ani in serialul "Sex and the City", actrita nu si-a pus deoparte pantofii inalti si nici nu are probleme in a purta tinute extrem de sexy, caci corpul ei este perfect in ciuda faptului ca este mama a 3 copii.

Beyonce: vedeta pop este foarte interesata de moda si de cand ea si Jay Z au primit-o in familie pe fiica Blue Ivy Carter, ea nu a dezamagit fotografii, fiind in continuare stralucitoare, atat pe scena, cat si ca designer si mama.

Victoria Beckham: ea a reusit sa aduca o noua directie in firma de haine pe care o conduce in 2011, fiind mai increzatoare in fortele proprii, atat ca designer, cat si ca persoana. Este posibil ca aceasta schimbare sa aiba legatura cu aducerea pe lume a fetitei ei, Harper Seven.

Gwyneth Paltrow: fie ca straluceste intr-o rochie de seara pe covorul rosu, fie ca este imbracata sic in timp ce se plimba pe trotuar cu copiii ei, actrita atrage toate privirile. Ea admite ca este greu sa impaci cele doua roluri, dar reuseste sa o faca cu gratie.

Reese Witherspoon: ea asorteaza fustite de scolarita cu bluze colorate, astfel incat obtine un look cool fara stres, foarte usor. Fie ca iese seara la o intalnire romantica alaturi de sotul ei, fie ca isi duce copiii la biserica duminica, Reene intotdeauna arata feminin si perfect accesorizata.

Jessica Alba: actrita arata sexy chiar si cu fetita ei de mana, cea mica mostenind spiritul glamour al mamei sale.

Gwen Stefani: atunci cand vine vorba de originalitate, Gwen intrece aproape toate mamele de la Hollywood. Mama lui Kingston si a Zumei isi pune in valoare creativitatea si se imbraca sic, tineresc, fara sa dea in latura prea salbatica sau sa exagereze.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”,...
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei, afirmă, după decizia coaliţiei de a-l retrage pe medicul Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că se vede totuşi şi o veste...
#mamici celebre Hollywood copii, #mame celebre copii, #vedete mame familie copii, #celebritati mame bine imbracate , #vedete straine