Cele mai extravagante centre de dezintoxicare frecventate de vedete (Galerie foto)

Joi, 15 Septembrie 2011, ora 23:27
2564 citiri
Cele mai extravagante centre de dezintoxicare frecventate de vedete (Galerie foto)

Sunt faimosi, iubiti de o lume intreaga si nici nu isi mai stiu numarul conturilor bancare, al vilelor si al masinilor, dar asta nu inseamna ca acesti oameni celebri sunt fericiti.

Vedetele se simt adesea ca niste obiecte pe toata lumea vrea sa le cumpere si din aceasta cauza, de multe ori, ajung sa se refugieze in alcool sau droguri. In plus, din cauza stresului extrem au probleme cu somnul, fapt care ii face sa apeleze la calmante, iar de aici pana la dependenta nu mai este decat un pas.

Cum trebuie sa fie foarte atente la imaginea lor, sa nu isi compromita imaginea, sa se expuna in situatii jenante, asemenea persoane trebuie sa ceara ajutor cat mai repede cu putinta, intr-un mod cat mai discret. Asa ajung sa se cazeze pentru o vreme in cele mai luxoase centre de reabilitare.

Centrul Crossroads, din Antigua, ii costa in jur de 24.000 de dolari americani pe cei care vor sa stea acolo timp de 4 saptamani. A fost vizitat de vedete precum Britney Spears, Whitney Houston, Colin Farrell sau Billy Joel, conform Business Insider. Eric Clapton este cel care a infiintat aceasta institutie, oferind si ore de yoga si meditatie pe langa tratamentul propriu-zis.

La centrul Passages din Malibu, California, pretul este mult mai mic, de doar 1.300 de dolari pentru o sedere de o luna. Mel Gibson, David Hasselhoff, Andy Dick, Natasha Lyonne si Stephen Baldwin au fost internati aici, fiind vorba de un loc foarte exclusivist. Doar 12 oaspeti sunt acceptati odata in asezarea de 1.440 metri patrati. In interior se afla doua baruri, o biblioteca, o bucatarie cu un bucatar recunoscut pe plan international si 12 dormitoare private, cu bai proprii imbracate toate in marmura.

La Promises, din Malibu, pretul este de 9.000 de dolari pe saptamana. Lindsay Lohan, Robert Downey Jr., Andy Dick, Charlie Sheen, Matthew Perry, Britney Spears, Christian Slater, Diana Ross, Tim Allen si Ben Affleck sunt cateva dintre persoanele care au apelat la ajutor aici, relaxandu-se pe plaja oceanului din apropiere.

La Clinica Betty Ford, tot din California, trebuie sa platesti 26.000 de dolari pe luna. Celebritatile sunt tratate ca oameni obisnuiti, trebuind sa isi faca singure menajul si orice altceva au nevoie. Pe aici au trecut David Hasselhoff, Keith Urban, Jerry Lee Lewis, Ozzy Osbourne, Chevy Chase, Drew Barrymore, Billy Joel, Liza Minnelli, Bobby Brown, Elizabeth Taylor, Stevie Nicks, Johnny Cash si Alice Cooper.

In Spitalul Silver Hill, din New Canaan, te costa 1.200 dolari pe zi sa scapi de dependenta. Nick Nolte, Mariah Carey, Billy Joel, Liza Minnelli si Truman Capote au fost dispusi sa plateasca acest pret.

The Dunes este un centru de reabilitare care se afla in East Hampton si perioada recomandata de sedere este de 90 de zile, suma finala estimandu-se 105.000 de dolari. Nicio vedeta nu i-a calcat inca pragul, dar proprietarii se asteapta la vizite in curand, mizand pe piscina, sala de tenis, de gimnastica, cinematograful, a antrenorului personal si a meniului personalizat de care va beneficia fiecare pacient.

The Meadows, din Wickenburg, Arizona cere 33.500 de dolari pentru o sedere de 35 de zile, aici gasindu-si echilibrul celebrul Tiger Woods. Centrul este inconjurat de pajisti, fantani si spatii linistite, unde oamenii se pot plimba in voie.

Lindsay Lohan, Mike Tyson, Christian Slater, Pat O'Brien sau Michael Jackson sunt doar cateva dintre celebritatile care au calcat pragul centrului Wonderland, din Los Angeles, platind 58.000 de dolari pentru o sedere de o luna. Camerele sunt foarte mari, cu tavane inalte si paturi imense. In plus, o persoana va avea grija de fiecare pacient in parte, fiindu-i alaturi pe durata intregii sederi.

Cirque Lodge, din Sundance, costa 26.000 de dolari pe luna, aflandu-se intr-o minunata statiune de schi. Vedete precum Lindsay Lohan, Mary-Kate Olsen, Eva Mendes si Kirsten Dunst au apelat la serviciile sale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#centre reabilitare, #centre reabilitare extravagante, #centre reabilitare vedete, #dezintoxicare vedete, #celebritati dependenta , #vedete straine