Celebritati care au cazut victime bolii transmise de capuse (Galerie foto)

Sambata, 28 Aprilie 2012, ora 13:10
7195 citiri
Celebritati care au cazut victime bolii transmise de capuse (Galerie foto)

Iarna aceasta a fost usor atipica, ducand la anumite dereglari in organism. Multa lume a suferit de alergii, stari de oboseala, dar si capusele s-au inmultit considerabil.

Din cauza ca temperaturile nu au fost destul de scazute, ele au ramas vii si acum sunt extrem de flamande, asa ca se prind cu disperare de orice organism cald intalnit in cale. Conform Huffington Post, capusele raspandesc boala Lyme, o problema ce poate sa fie extrem de greu de rezolvat si de care, uneori, nu mai scapi toata viata.

Simptomele acesteia se aseamana, cel putin la inceput, cu o gripa ce se incapataneaza sa nu mai dispara, asa ca ar putea trece ceva timp pana cand problema sa fie tratata, timp in care poate sa faca ravagii in organism.

Apar stari de somnolenta, oboseala exagerata si sistemul imunitar are de suferit. Daca este tratata cat mai repede cu putinta cu antibiotice, boala Lyme este inofensiva. Daca trece mult timp, insa, ea devine periculoasa.

Oricat de multa grija ar avea de corpul lor persoanele celebre, unele au cazut prada capuselor si virusului purtat de ele. Iata cateva dintre acestea:

Jamie Lynn Sigler: actrita cunoscuta din serialul "The Sopranos" a contractat boala Lyme in 2000. Picioarele au inceput sa o furnice si, in cele din urma, au paralizat, doctorii fiind uimiti atunci cand au descoperit cauza.

"A fost o experienta care mi-a schimbat viata", spune Jamie. "Mi-am dat seama ca pot sa dispar in orice moment". Ea si-a revenit complet dupa ce a urmat un tratament cu antibiotice.

George W. Bush: In 2007, raportul medical anual despre starea de sanatate a fostului presedinte a dezvaluit ca, in 2006, acesta fusese tratat pentru boala Lyme. Un purtator de cuvant de la Casa Alba a spus ca acesta a fost muscat in timpul unei plimbari cu bicicleta. Presedintele a observat o iritatie si a anuntat medicii.

Nu a avut parte de alte simptome sau de o revenire a bolii. Nu sunt asteptate alte probleme in ceea ce-l priveste pe George W. Bush, dupa cum spun expertii de la Colegiul Medical din New York.

Parker Posey: actrita a fost diagnosticata in 2009, tratand boala atat pe cale conventionala, prin antibiotice, cat si prin remedii naturale. Prima runda de antibiotice nu a distrus bacteria, asa ca apoi a apelat la natura, primind de la un medic homeopat o multime de suplimente care sa-i intareasca organismul.

Amy Tan: faimoasa pentru romanul ei "The Joy Luck Club", Amy a suferit de halucinatii, stari de confuzie, dureri de gat si articulatii, amorteli si insomnie cu mai mult de 2 ani inainte sa fie diagnosticata cu boala Lyme.

Intre timp a consultat 11 medici si a platit mai mult de 50.000 de dolari pe consultatii. Dupa ce a facut cercetari legate de simptomele ei pe Internet, ea a fost cea care s-a gandit la aceasta posibilitate, caci si-a amintit cum scotea frecvent capuse de pe cainii ei. Dupa ce s-a tratat cu antibiotice, ea a pus bazele unei organizatii pentru constientizarea publica a acestei probleme.

Christie Brinkley: nu se stie daca modelul a suferit vreodata de boala Lyme, dar a purtat o lupta pe fata cu capusele. Ea crestea pasari special pentru ca acestea sa manance capusele din curtea sa.

Alec Baldwin: nu au fost oferite prea multe detalii despre perioada in care actorul a suferit de aceasta boala, insa el a spus ca simptomele sale sunt cronice si revin anual, deranjandu-l. In perioada in care simptomele revin, actorul este foarte de obosit, lipsit de vlaga, dupa cum declara chiar el.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#vedete boala Lyme, #celebritati boala Lyme, #vedete boala Lyme capuse , #vedete straine