Celebritati care imbatranesc frumos si altele care nu au atata noroc (Galerie foto)

Vineri, 03 Februarie 2012, ora 19:16
11181 citiri
Celebritati care imbatranesc frumos si altele care nu au atata noroc (Galerie foto)

Vedetele feminine sunt un exemplu de frumusete si gratie, atat de perfecte parand incat este imposibil sa nu te gandesti cu un usor zambet rautacios in coltul gurii ca si peste ele se va vedea trecerea anilor candva.

Totusi, multe dintre ele au norocul sa arate perfect si la varsta a doua sau a treia. Iata cateva exemple, potrivit Shape:

Christie Brinkley are 57 de ani si este mama a 3 copii, dar inca intoarce privirile cand defileaza pe covorul rosu. Ea urmeaza o dieta vegetariana de multi ani, iar trucurile pe care le stie in materie de cosmetica si ingrijirea pielii au ajutat-o sa-si lanseze toamna aceasta propria linie de intretinere a epidermei.

Jane Seymour: in anii adolescentei s-a lovit destul de grav la genunchi si si-a incheiat cariera de balerina, dar asta nu a impiedicat-o sa renunte la rutina sa in materie de fitness. Roscata mult iubita de public arata la fel de bine si acum, si la 60 de ani corpul sau fiind bine antrenat.

Charlotte Ross: la 43 de ani, aceasta straluceste ca un diamant la doar cateva luni de cand a devenit vegetariana. Ea consuma multe produse din soia, legume si fructe. Astfel, in mod clar nivelul colesterolului sau este tinut sub control si este protejata de bolile cardiovasculare si de diabet.

Sela Ward: acum 10 ani ea a spus unei reviste ca nu se mai poate baza pe metabolism pentru a ramane in forma fizica buna. La varsta de 55 de ani arata, totusi, mai bine ca niciodata. Ea spune ca are grija sa faca exercitii cardio de cel putin 3 ori pe saptamana.

Diane Keaton este intruchiparea sintagmei "a imbatrani cu gratie". Are aceeasi stare de spirit vesela si optimista la 62 de ani precum in tinerete. In plus, ea spune ca pana acum nu a fost nevoie sa apeleze la operatii estetice.

Demi Moore: pe langa pletele sale inca lungi si stralucitoare, Demi, in varsta de 48 de ani, are foarte mare grija la alimentatie, fapt ce se vede pe corpul sau. Ea a ales sa elimine orice produs gatit si sa se bazeze pe fructe si legume crude, sucuri si supe. Totusi, in ultima perioada pare sa fi exagerat, mancand atat de putin incat umbla vorba ca din cauza anorexiei a ajuns la spital.

Kim Cattrall spune ca se fereste pe cat posibil de operatiile estetice pentru ca nu simte nevoia sa arate cu 20 de ani mai tanara. La 54 de ani ea admite ca ii este mai greu sa-si mentina formele, asa cum o facea in urma cu cativa ani, dar inca arata la fel de sexy ca in Sex and the City.

Helen Mirren arata mai bine decat alte femei cu 20 sau chiar 30 de ani mai tinere, facand senzatia anului 2011 cu cateva poze in costum de baie.

Michelle Pfeiffer are 53 de ani si este mai frumoasa ca niciodata, aliata ei fiind banda de alergat, pe care spune ca o foloseste in fiecare zi. Actrita este adesea remarcata in public fara sa poarte machiaj, considerand ca nu are nevoie.

Vedete care nu imbatranesc la fel de frumos

Iubita Americii din anii '90, Tara Reid, a inceput sa dea semne timpurii de imbatranire, mai ales in ultimii 10 ani. Pentru ca a castigat cateva kilograme in zona abdomenului, a facut mai multe operatii de eliminare a stratului adipos, plus o marire de sani.

Courtney Love: are acum 47 de ani, fiind in industria muzicii de cand avea 20. A luat o pauza o vreme pentru a se trata de depresie si furie necontrolata, dar si pentru a scapa de dependenta de marijuana, cocaina si heroina. A avut parte de o casnicie tumultoasa cu Kurt Cobain, care s-a terminat cu sinucidera acestuia. Viata zbucimata i se citeste insa pe fata.

Melanie Griffith are 54 de ani si s-a luptat cu dependenta de alcool si cocaina inca din anii '80, dupa ce a divortat, lucru care se i oglindeste pe chip. Sotul ei, Antonio Banderas, a ajutat-o in timpul recuperarii, fiind mereu alaturi de ea.

Olivia Newton John: este la fel de adorabila acum precum era in filmul Grease, cand o intruchipa pe Sandy, dar se pare ca a stat cam mult la soare, fapt ce i se vede pe piele.

Lindsay Lohan incearca in prezent sa-si remodeleze imaginea, dupa ce a stat in inchisoare pentru abuz de substante interzise. Totusi, acestea au lasat urme pe tenul tinerei.

Brigitte Bardot: odata era recunoscuta pentru pielea ei superba, dar anii de petreceri si bautura si-au spus cuvatul. E drept ca nici varsta nu ii mai e aliat.

Kate Moss: daca nu crezi ca fumatul distruge pielea, Kate este dovada vie a acestui lucru. Supermodelul nu isi ascunde obiceiurile nocive, aprinzand o tigara chiar pe podium la Saptamana Modei de la Paris din 2011.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#vedete imbatranire, #vedete varsta, #fizic vedete varsta, #vedete in varsta frumoase , #vedete straine