Celebritati care vorbesc despre afectiunile lor psihice

Sambata, 06 Februarie 2016, ora 20:26
10210 citiri
Celebritati care vorbesc despre afectiunile lor psihice
Foto: Facebook/Demi Lovato

Celebritatile, inainte de a fi vedete si de a atrage toate aparatele de filmat sau fotografiat asupra lor, sunt oameni si asta inseamna ca se confrunta cu probleme normale, precum problemele psihologice.

Unele dintre cele mai cunoscute vedete din lume au vorbit cu sinceritate despre astfel de afectiuni, arata Daily Mail.

Cara Delevigne se numara printre cele mai frumoase modele din lume si la doar 23 de ani a cucerit podiumurile. Cu toate acestea, atunci cand avea 15 ani a trecut prin probleme atat de grave, care au adus-o in pragul depresiei si a vrut sa se sinucida. Dar nu a renuntat si a cerut ajutor, reusit sa treaca peste tot.

"Comunicarea este cel mai important lucru. Bolile mintale si depresia nu sunt ceva de care sa te rusinezi", a marturisit ea, precizand ca in astfel de momente este esential sa ai langa tine oameni carora le pasa de persoana ta si care te sustin.

Modelul a adaugat ca acum ea reprezinta un punct de sprijin pentru oameni care se afla intr-o situatie asemnatoare.

Kristen Stewart

Faptul ca a crescut in lumina reflectoarelor - ea a jucat in "Panic Room", cu Jodie Foster, cand avea 11 ani- a facut-o pe Kristen Stewart sa sufere de anxietate in adolescenta. Artista a marturisit ca era obsedata de control.

Vedete care sufera de anxietate (Galerie foto)

Emma Stone

Actrita nominalizata la Oscar, Emma Stone, a dezvaluit ca inainte sa se faca actrita suferea des atacuri de panica si ca se putea calma doar daca vorbea cu mama sa.

"A fost foarte rau. Prima data cand am facut un atac de panica eram in locuinta unui prieten si am avut impresia ca ia casa foc. Am sunat-o pe mama si m-a dus acasa, iar in urmatorii trei ani atacurile de panica nu se mai opreau", a declarat ea.

JK Rowling

Putini ar crede ca "mama" lui Harry Potter s-a luptat cu depresia, dar s-a intamplat inainte ca personajul din cartile sale sa devina un fenomen la nivel mondial.

"Ceea ce m-a facut sa caut ajutor a fost probabil fiica mea. M-am gandit ca nu este corect, ca nu poate creste cu mine in aceasta stare", povesteste starul de 50 de ani.

Ea a precizat ca niciodata nu i-a fost rusine de faptul ca a suferit de depresie, ci ca este foarte mandra ca a reusit sa treaca peste aceasta etapa.

Vedete care sufera de tulburare bipolara (Galerie foto

Demi Lovato

Demi Lovato a cunoscut celebritatea de mica, dar toata acea perioada a adus-o intr-un punct in care se lupta cu tulburari de alimentatie, fiind in cele din urma diagnosticata cu tulburare bipolara.

La insistentele familiei, tanara actrita s-a internat intr-un centru de specialitate si dupa externare a vorbit deschis despre asta, pentru ca si alti oameni sa stie ca este in regula si chiar recomandat sa ceri sprijin.

Miley Cyrus, atinsa de o boala mintala?

Miley Cyrus

Sunt cunoscute gesturile exagerate ale lui Miley Cyrus. La un moment dat, din cauza depresiei, tanara artista s-a inchis in camera sa, ingrijorandu-l pe tatal sau, Billy Ray Cyrus, care a fost nevoit sa sparga usa. Acum, ea vorbeste cu usurinta despre perioada in care suferea de depresie.

Patsy Palmer

Dupa ce Patsy Palmer, acum in varsta de 43 de ani, s-a alaturat echipei serialului "Eastenders", in 1990, a intrat intr-o perioada tulburata, ajungand sa sufere de depresie si anxietate. Pana la urma, fratele sau mai mare a internat-o intr-un centru de reabilitare pentru a primi ajutor.

Acum, actrita spune ca este mandra ca poate sa vorbeasca despre depresia sa si despre modul in care s-a recuperat, impartasind experienta sa cu alte persoane.

Stephen Fry

Stephen Fry sufera de tulburare bipolara si a vrut sa faca acest lucru public pentru a lupta cu perceptia gresita a oamenilor si pentru a oferi o imagine mai clara asupra bolilor psihice.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#vedete boli psihice, #vedete depresie, #vedete anxietate, #vedete tulburare bipolara , #vedete straine