Celebritati cu copii secreti, de a caror existenta nu stiau (Galerie foto)

Vineri, 02 August 2013, ora 07:20
4960 citiri
Celebritati cu copii secreti, de a caror existenta nu stiau (Galerie foto)
Foto: Huffington Post

Vedetele au, uneori, o viata mai agitata si mai tumultuoasa decat a celorlalti. Turnee, filmari, calatorii in cele mai indepartate colturi ale lumii, fani - toate fac parte din existenta unei persoane publice.

Uneori, peste ani si ani, unele celebritati s-au trezit ca le bat la usa copii de a caror existenta nu aveau habar.

Huffington Post prezinta cateva astfel de exemple de celebritati care au descoperit peste ani ca au copii in urma unor aventuri.

Eddie Murphy si Mel B

In 2006, Eddie Murphy si Mel B au avut o relatie incheiata furtunos, chiar daca artista era insarcinata in cinci luni. Actorul, insa, a declarat ca nu recunoaste copilul ca fiind al lui si a refuzat sa mai faca orice declaratie in acest sens.

Dupa nasterea micutei Angel Iris, Mel B a demarat un proces pentru stabilirea paternitatii si a castigat, demonstrandu-se ca Eddie Murphy este tatal biologic al micutei.

Chuck Norris

In cartea sa, "Against All Odds: My story", Chuck Norris dezvaluie faptul ca are o fiica, provenita intr-un relatie extraconjugala. Se pare ca fata, Dina, i-ar fi scris lui Norris o scrisoare in care ii spunea ca banuieste ca el ii este tata. Cei doi s-au intalnit atunci cand Dina avea 26 de ani.

Steven Tyler

Solistul vocal si textierul formatiei rock Aerosmith a avut numeroase aventuri in nesfarsitele turnee ale trupei, insa una dintre ele i-a adus, peste ani, una dintre cele frumoase surprize. Dupa o legatura pasagera cu modelul Bebe Buell, Steven Tyler a devenit tatal frumoasei Liv, devenita si ea vedeta dupa intalnirea cu parintele ei.

Arnold Schwarzenegger si Mildred Baena

Este binecunoscut scandalul din mai 2011, atunci cand Arnold Schwarzenegger a aflat ca este tatal unui baiat, rezultat din legatura cu menajera Mildred Baena. Sotia lui Arnold, Maria Shriver, a depus imediat actele de divort, dupa 25 de ani de casatorie, insa exista zvonuri cum ca s-ar contura o impacare.

Eric Clapton si Lori Del Santo

In timp ce era casatorit cu fostul model Pattie Boyd, Eric Clapton a avut o aventura cu vedeta italiana Lori Del Santo. Legatura lor a dus la nasterea unui copil, in 1988, insa baietelul pe nume Conor a murit in 1991, dupa ce a cazut de la fereastra unei cladiri din Manhattan.

Clark Gable si Loretta Young

In 1935, Clark Gable a avut o aventura cu Loretta Young, colega sa de platou din filmul "Call of the Wild". Actorul era casatorit pe atunci cu Maria Lanham, de care a divortat patru ani mai tarziu. Intr-o biografie publicata dupa moartea sa, Loretta Young a confirmat faptul ca Gable este tatal fiicei ei, Judy Lewis.

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#vedete copii secreti, #vedete copii aventuri, #celebritati copii flori, #celebritati copii secreti, #copii secreti persoane publice , #vedete straine