Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Celebritati despre care poti jura ca sunt gemene, dar n-au nicio legatura (Galerie foto)

Sambata, 31 Ianuarie 2015, ora 18:04
11953 citiri
Celebritati despre care poti jura ca sunt gemene, dar n-au nicio legatura (Galerie foto)
Foto: Suggest

Vi s-a intamplat vreodata sa va uitati la un film si sa credeti ca joaca un anume actor, dar sa ramaneti socati cand vedeti ca in distributie nu este el? Ei bine, asta pentru ca se intampla ca unele dintre celebritatile lumii sa semene extraordinar de bine intre ele.

Suggest noteaza cateva astfel de cazuri. De pilda, Nina Dobrev, pe numele sau adevarat Nikolina Konstantinova Dobreva, pare ca este sora geama a Victoriei Justice.

Nina este actrita si fotomodel de origine bulgaro-americana, in timp ce Victoria este suta la suta americanca si a inceput sa joace in filme inca de la varsta de zece ani. Cele doua seamana atat de mult, incat o revista a pus o poza a Victoriei la un articol despre Nina.

Celebritati despre care ai putea jura ca sunt rude (Galerie foto)

Leighton Meester si Minka Kelly sunt aproape identice. Starurile din Gossip Girl si Friday Night Lights chiar au jucat impreuna in The Roommate, dar nu au interpretat rolul unor surori gemene, ci al unor colege de camera.

Cand vine vorba despre femei celebre si frumoase, Scarlett Johansson si Amber Heard sunt printre primele pe lista. Jurnalistii straini noteaza ca daca actritele din Don Jon si Drive Angry vor juca vreodata in acelasi timp rezultatul va fi unul senzational.

Din pacate, actorul Heath Ledger a murit in 2008, dar mai tanarul sau coleg de breasla care ii seamna uimitor de mult, Joseph Gordon-Levitt, este inca printre noi si ne incanta cu rolurile sale, precum cele din Sin City: A Dame to Kill For, Don Jon, G.I. Joe: Ascensiunea cobrei, Stop-Loss sau, unul dintre cele mai cunoscute productii ale sale, 3rd Rock from the Sun, in care l-a interpretat pe Tommy Solomon.

Actori celebri, care seamana ca doua picaturi de apa (Galerie foto)

Elizabeth Banks si Rachel McAdam sunt doua actrite foarte talentate, dar care pot trece cu usurinta drept una si aceeasi persoana. Artistele din Hunger Games si din Notebook sunt practic nascute pentru a interpreta rolurile unor gemene pe marile ecrane.

Katy Perry si Zooey Deschanel. Actrita din New Girl sau American Dad a cochetat cu muzica, asa ca nu ar trebui sa ne mire daca vreodata o sa le vedem impreuna in vreun videoclip.

Frumuseii de la Hollywood, Ian Somerhalder si Chace Crawford, adica actorul din Vampire Diaries si cel din Gossip Girl ar putea sa se inlocuiasca fara probleme in filme, pentru ca putini ar fi cei care ar gasi o deosebire intre ei.

Actori celebri care seamana ca doua picaturi de apa (Galerie foto) - partea a II-a

Nici Amy Adams si Isla Fisher nu au nicio legatura de sange, dar par gemene. Actrita din American Hustle si cea din Bachelorette par surori si amandoua stralucesc atunci cand pasesc pe covorul rosu al unei gale de la Hollywood.

Asemanari uimitoare printre celebritati (GALERIE FOTO)

Chiar daca nu sunt rude, Penelope Cruz si Paz Vega au, totusi, ceva in comun: amandoua sunt spaniole. Daca le-ai pune pe cele doua in aceeasi camera, ai avea impresia ca este doar una care se uita in oglinda.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#vedete identice, #vedete asemanari fizice, #actori identici, #actori asemnari , #vedete straine