Celebritati ucise de alcool (Galerie foto)

Duminica, 22 Februarie 2015, ora 06:01
15743 citiri
Celebritati ucise de alcool (Galerie foto)
Foto: Flickr

Auzim despre destule persoane celebre stinse din viata in urma supradozei de droguri. Insa alcoolul ucide chiar mai multi.

Daca pana nu demult alcoolismul era pus pe seama lipsei de autocontrol, ulterior a fost catalogat o boala, aminteste Ranker. O boala care a facut multe victime si in randul celor celebri.

Richard Burton

Actorul Richard Burton, de exemplu, a murit in urma unei hemoragii cerebrale. De sapte ori nominalizat la Oscar, acesta s-a luptat multa vreme cu dependenta de alcool, ajungand sa sufere de ciroza. A murit, in cele din urma, in 5 august 1984, in casa sa din Elvetia.

Foto: Pinterest

Veronica Lake

Actrita, femeie fatala la vremea ei, a murit de hepatita acuta. Alcoolismul a avut un rol hotarator in decaderea sa, mai ales in combinatie cu bolile mintale. A murit in 7 iulie 1973.

Foto: Imgur.com

Billie Holiday

Cantareata de jazz si pop si actrita Billie Holiday avea deja o inima si un ficat suferinde cand a ajuns intr-un spital din New York, dupa o viata de excese. S-a lasat pentru o vreme de baut, cand a fost diagnosticata cu ciroza, dar a "recidivat", murind in iulie 1959.

Foto: Galleryhip.com

Hank Williams

Hank Williams, celebru cantaret de country, ale carui piese au fost fredonate multa vreme dupa moartea sa, a murit in anii '50, la varsta de 29 de ani, din cauza unei hemoragii cerebrale induse de consumul excesiv de alcool.

Foto: Chron

John Bonham

John Bonham, tobosarul legendarei trupe Led Zeppelin, a murit in 1980 tot din cauza alcoolului. Inainte de a muri asfixiat de propria voma, aceasta bause circa 40 de shoturi, din care 16 de votca, inca de la micul dejun.

Foto: 20minutos

Viata si familia savantului Stephen Hawking: Doua divorturi, alcoolism si abuzuri

John Barrymore

Prolificul actor John Barrymore, bunicul lui Drew Barrymore, avea mai multe boli cand a murit. Avea inima si ficatul suferinde, era alcoolic si, in acel moment, facuse si pneumonie. S-a prabusit si a ajuns la spital in coma, ulterior murind.

Foto: Pinterest

Alexander Godunov

Balerinul si actorul Alexander Godunov, o prezenta controversata la vremea sa, a murit in apartamentul sau din SUA, unde ceruse azil, de hepatita si complicatii pe fondul consumului de alcool, in mai 1995.

Foto: Pinterest

Ian Hendry

Actorul britanic a inceput sa bea tarziu, insa a murit de pe urma acestui viciu, care i-a declansat o hemoragie la stomac, in decembrie 1984. A murit de pe urma acesteia.

Foto: Listal

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
#vedete ucise alcool, #celebritati murit alcoolism, #vedete alcoolism, #celebritati alcoolice , #vedete straine