Celebritatile lumii, in copilarie (Galerie foto)

Sambata, 10 Octombrie 2015, ora 06:58
5633 citiri
Celebritatile lumii, in copilarie (Galerie foto)
Foto: Instagram/Hugh Jackman

Un model de succes, actori cunoscuti in toata lumea sau unul dintre cei mai buni piloti de Formula 1 din lume. Acestia sunt oamenii pe care o sa ii vedeti in continuare, dar nu este vorba despre imagini cu ei in prezent, ci in copilarie.

Lewis Hamilton este unul dintre cei mai cunoscuti piloti de Formula 1, el debutand in campionatul mondial in 2007, la echipa McLaren Mercedes. Pe langa talentul la condus, Hamilton a ajuns in atentia presei si datorita relatiilor cu diverse femei celebre, printre care si Nicole Scherzinger.

Foto:Instagram/Lewis Hamilton

Probabil cel mai cunoscut model din lume, care inca defileaza pe podiumuri, este Naomi Campbell, care si-a inceput cariera inca de la varsta de sapte ani, cand a aparut in videoclipul "Is This Love?" al lui Bob Marley.

Foto:Instagram/I Am Naomi Campbell

Talentul si frumusetea l-au facut pe Zac Effron, actorul care a devenit cunoscut datorita seriei "High School Musical", unul dintre cei mai cunoscuti artisti de la Hollywood. "Parkland", "The Paperboy", "The Lucky One" sau "Liberal Arts" sunt alte productii in care a aparut Zac.

Foto:Instagram/Zac Effron

Cum aratau in copilarie celebritatile lumii (Galerie foto)

Nimeni nu se atinge de Hugh Jackman care si-a creat o imagine de dur si datorita rolului Wolverine, dar cand era mic lucrurile stateau cu totul altfel. Se visa rege, dar a ajuns supererou.

Foto:Instagram/Hugh Jackman

Simpatica Amanda Seyfried este deja o cunoscuta a Hollywoodului aparand in productii precum "While We're Young", "The Big Wedding", "Big Love", "Letters to Juliet" sau "Jennifer's Body". Are acelasi zambet ca in copilarie.

Foto:Instagram/Amanda Seyfried

Vedete care s-au lansat la varsta la care altii mai cred in Mos Craciun (Galerie foto)

Micutul de mai jos a ajuns un cantaret pe a carui muzica foarte probablil si tu ai dansat sau cel putin ai fredonat macar o data una dintre melodiile sale. Este vorba despre Ricky Martin, devenit celebru pentru piese precum Maria sau Vida.

Foto:Instagram/Ricky Martin

La fel de cunoscut este si urmatorul cantaret, care de cateva luni este si tata. Este vorba despre Justin Timberlake, care are un baietel cu Jessica Biel.

Foto:Instagram/Justin Timberlake

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#copilarie Hugh Jackman, #vedete straina copilarie, #vedete copilarie , #vedete straine