Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Celebritatile si filmele care au distrus familiile si relatiile altor vedete (Video)

Luni, 22 Iunie 2015, ora 07:49
10876 citiri
Celebritatile si filmele care au distrus familiile si relatiile altor vedete (Video)
Foto: Hepta.ro

Starurile care ajung sa formeze cupluri in realitate sunt pur si simplu adorate de fani, iar momentul despartirii este, parca, mai intens pentru admiratorii lor decat pentru cei implicati.

Perez Hilton a trecut in revista cateva cupluri celebre despartite din cauza altor vedete si ale caror povesti de dragoste au inceput pe platourile de filmare.

Filmarile pentru "Daredevil" au reprezentant sfarsitul casniciei dintre Jennifer Garner si Scott Foley si logodnei lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck. Apoi, Garner si Affleck au ajuns in fata altarului, insa presa relateaza in aceste zile ca cei doi ar face terapie de cuplu pentru a-si salva mariajul.

Probabil cel mai cunoscut astfel de caz este cel care a pornit pe platourile de filmare de la "Mr. & Mrs. Smith", cand talentatul Brad Pitt a intalnit-o pe frumoasa Angelina Jolie si a uitat-o pe simpatica Jennifer Aniston.

In timp ce lucra la "Snow White And The Huntsman" actrita Kristen Stewart, care avea o relatie cu celebrul Robert Pattinson, a cazut in mrejele regizorului Rupert Sanders. In prezent, actrita s-ar iubi cu o femeie, asistenta sa Alicia Cargile.

Celebritati care au jucat rolul de amanta inainte de cel de nevasta (Galerie foto)

Johnny Depp i-a fost ani de zile credincios Vanessei Paradis. Asta pana cand, in timpul filmarilor pentru "The Rum Diary", a intalnit-o pe Amber Heard si totul s-a ruinat.

Dupa ce a iesit la iveala relatia neoficiala dintre Chad Michael Murray si Paris Hilton, care a avut loc in timpul realizarii House Of Wax, cea oficiala cu Sophia Bush s-a terminat.

Ryan Reynolds si Scarlett Johanssonformau un cuplu foarte frumos, asta pana cand el a intalnit-o pe Blake Lively pe care a cunoscuta pe platoul de filmare pentru "Green Lantern". Apoi i-a devenit si sotie.

Cinci amante celebre si cum le-au distrus relatiile cu barbati insurati

Leann Rimes si Eddie Cibrian erau amandoi casatoriti cand au lucrat pentru "Northern Lights", dar asta nu i-a impiedicat sa uite de partenerii lor Dean Sheremet si Brandi Glanville.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#celebritati inselat soti, #vedete inselat parteneri, #vedete inselat soti, #vedete inselat sotii , #vedete straine