Charlie Sheen a fost internat pentru evaluare psihiatrica

Marti, 26 Octombrie 2010, ora 22:10
3763 citiri
Charlie Sheen a fost internat pentru evaluare psihiatrica
Foto: Daylife

Actorul Charlie Sheen a fost internat, marti, pentru a i se efectua o evaluare psihiatrica, dupa ce o femeie a declarat politiei ca arunca mobila si urla intr-o camera de hotel din New York.

Politia a fost chemata la hotelul The Plaza la ora locala 2.00, Charlie Sheen fiind gasit in camera sa intr-o stare avansata de intoxicare, relateaza Associated Press.

Purtatorul sau de cuvant, Stan Rosenfield, a declarat ca actorul ar fi avut o reactie alergica la niste medicamente.

Actorul nu a fost arestat, ci a mers de bunavoie cu politistii. De asemenea, hotelul nu a depus plangere la Politie cu privire la eventualele pagube materiale provocate de Sheen.

Nu se stie cine era femeia care a sunat initial la politie, actorul aflandu-se in New York intr-o vacanta cu familia.

Aceasta nu este singura abatere a lui Charlie Sheen, cel mai bine platit actor de televiziune, pentru sitcom-ul "Two and a Half Men", el avand numeroase probleme legate de droguri si alcool.

In luna august, a pledat vinovat de asalt de gradul trei asupra sotiei sale, Brooke Mueller Sheen, primind pedeapsa de 30 de zile intr-un centru de reabilitare. Sotia sa a declarat politiei ca Charlie ar fi amenintat-o cu moartea, dupa ce aceasta i-a cerut divortul.

De asemenea, in 1996, a fost acuzat de atacarea iubitei de la acea vreme, fiind pus sub supravegherea politiei timp de doi ani.

In 1998, tatal sau, actorul Martin Sheen, l-a predat politiei pentru o supradoza de cocaina, pentru care a fost si internat.

Charlie Sheen a trecut deja printr-un divort foarte mediatizat, de actrita Denise Richards, cu care are si doi copii, Sam, de 6 ani si Lola, de 5 ani.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Charlie Sheen internat, #evaluare psihiatrica Charlie Sheen , #vedete straine