Dracula nu e nemuritor - Christopher Lee a murit

Joi, 11 Iunie 2015, ora 15:58
8136 citiri
Dracula nu e nemuritor - Christopher Lee a murit
Foto: Captura Youtube/CINEMA FOR PEACE

Sir Christopher Lee a murit, duminica dimineata, la varsta de 93 de ani in spitalul Chelsea and Westminster din Londra, dar informatia a fost facuta publica abia joi.

Actorul se afla in spital, unde era tratat pentru probleme cardiace si respiratorii, arata Daily Mail.

Printre cele mai cunoscute roluri ale sale se numara Dracula, Francisco Scaramanga, in James Bond. Noile generatii il cunosc mai degraba datorita rolului din Lord of the Rings.

Numeroase personalitati din lumea cinematografa au reactionat dupa anuntul mortii marelui actor.

Christopher Lee lanseaza un nou cantec heavy metal de Craciun, la 92 de ani (Video)

"Am auzit cu mare tristete despre moartea lui Sir Christopher Lee. Un mare actor, un cantaret surprinzator de bun si un om minunat", a transmis Jonathan Ross.

Sir Christopher a fost casatorit timp de 54 de ani cu Birgit Kroencke, fost model danez. Cei doi au impreuna o fiica, Christina.

Christopher Lee a mai jucat in productii precum "Hobbitul: Batalia celor cinci ostiri", "The Girl from Nagasaki", "Hobbitul: O calatorie neasteptata", "Boogie Woogie", "Star Wars: The Clone Wars", "Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith" sau "The New Adventures of Robin Hood".

In decembrie 2014, Christopher Lee a lansat inca o melodie de Craciun, pe ritmuri de heavy metal, si anume "Darkest Carols, Faithful Sing", varianta a "The Herald Angels Sing", care se adauga versiunilor metal pentru "Little Drummer Boy", "Silent Night", "Jingle Hell" si "My Way" in 2013.

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
#Christopher Lee murit, #actor Christopher Lee murit, #Christopher Lee mort , #vedete straine
Comentarii
Poza BUBURUCEA
BUBURUCEA
rank 1
io cred ca sefu lui,piratu l=a chemat la iel pt ai da indtructiuni