Cum slabesc vedetele

Duminica, 20 Ianuarie 2013, ora 08:56
6438 citiri
Cum slabesc vedetele
Foto: vogue

Daca esti in cautarea unei diete care sa te scape de kilogramele in plus, ia exemplu de la vedete, desi unele din metodele folosite de acestea sunt ingrozitoare. Iata cum slabesc vedetele.

Anne Hathaway a abordat o dieta cumplita inainte de a incepe filmarile pentru Mizerabilii - film nominalizat la Oscar. Actrita a inceput cu o dieta de detoxifiere. Initial a pierdut vreo cinci kilograme si a castigat un aer de om epuizat si chinuit de foame. Apoi s-a infometat, la propriu, dupa cum a declarat pentru Vogue, si a trait cu doi biscuiti de ovaz uscati, pe zi, si apa. In urma curei draconice a pierdut sapte kilograme in doua saptamani. " Eram obsedata ca trebuie sa slabesc, dar a fost infiorator. Acum, cand privesc in urma, trebuie sa recunoasc ca am fost putin nebuna sa fac toate astea", a spus Hathaway, citata de yahoo shine .

Nu-i nici recomandat nici obligatoriu sa slabesti cu diete extreme. Poti slabi sanatos cu trucurile altor vedete. De exemplu Olivia Wilde (model si actrita, fidela dietelor vegane), care reduce numarul caloriilor zilnice facand arte martiale. "Imi place painea. Mananc paine si fac arte martiale. Sunt usor de facut si ard multe calorii", spune Wilde. Dupa parerea ei, cea mai buna dieta este aceea de a renunta la bauturile alcoolice. "In doua saptamani scapi de 2,5 kilograme daca renunti complet la alcool" spune Wilde.

Pentru a pierde in greutate dupa nasterea copilului ei, Amy Adams, cunoscuta din Julie & Julia spune ca a luat lectii de dans. "Sunt in stare sa fac orice ca sa nu mai ajung pe banda de alergare pe care o urasc. Mai bine dansez", spune Amy.

Scarlett Johannsson slabeste facand jogging, iar cand are nevoie sa elimine rapid un kilogram, solutia ei este sa faca in plus box si multe exercitii pentru abdomen.

Alec Baldwin a reusit sa scape de 15 kilograme dupa ce a aflat ca risca sa faca diabet. Vedeta a apelat la un instructor de yoga, s-a apucat de pilates si si-a luat un caine pe care il plimba in fiecare zi. In plus, a renuntat complet la zahar si dulciuri.

Jenny McCarthy, vedeta Playboy, a marturisit ca are o arma secreta: pepenele verde. "Este un fruct minunat. Este diuretic, e satios, e dulce". Vedeta face, in plus, de doua ori pe saptamana yoga.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dieta cu drojdie de bere: te scapă de kilogramele în plus și de depresie
Dieta cu drojdie de bere: te scapă de kilogramele în plus și de depresie
Dieta cu drojdie de bere este lipsita de riscuri și chiar indicată pentru sănătate! Dieta cu drojdie funcționează pe același principiu când o folosești pentru aluaturi: își mărește...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#diete vedete, #dieta, #cura slabire, #regim drastic , #vedete straine