Cuplul Shakira-Pique refuza afaceri pe seama copilului lor

Vineri, 08 Februarie 2013, ora 20:32
4618 citiri
Cuplul Shakira-Pique refuza afaceri pe seama copilului lor

Starul echipei FC Barcelona, Gerard Pique, si prietena lui Shakira, tin prima pagina a tabloidelor spaniole, de cand s-a nascut copilul lor.

Dar, pentru celebrul cuplu nu s-a pus niciodata problema de a face afaceri cu imaginile micutului Milan. O metoda care nu este totusi prea rara in lumea showbiz-ului.

Imaginile unui copil de star publicate pe primele pagini ale tabloidelor pot fi "evaluate" cu sume ce ajung pana la 500.000 de euro, dupa La voz libre, citata de Sportune.

Presa spaniola explica astfel cum cele doua celebritati au refuzat numeroase solicitari ale tabloidelor care sperau sa dispuna in exclusivitate de primele imagini publice ale baietelului lor, Milan.

Multe oferte au venit din America Latina si din Spania pentru sume ce ar fi depasit sute de mii de euro. Shakira si Pique au preferat in final sa difuzeze primele fotografii ale fiuluil lor, gratuit, pe site-ul UNICEF, organizatie nonprofit, al carei ambasador este interpreta lui "Waka Waka".

"Vizitati pagina Unicef, ca sa vedeti prima fotografie cu cei doi ingeri ai mei si pentru a ajuta copiii defavorizati", a comentat atunci Shakira pe retelele de socializare. Un gest de mare noblete care vine ca o prima actiune comuna a cuplului cu Unicef.

Donatii mai curand, decat cadouri

Odata cu nasterea baietelului, Shakira a preferat sa faca apel la oameni pentru donatii in contul Unicef: "In loc sa primim cadouri, am dori sa ajutam bebelusii care traiesc in conditii extreme de saracie, peste tot in lume, a explicat Shakira, acum cateva zile. (...)

"Dorim cu adevarat sa va multim dinainte si suntem foarte, foarte fericiti sa stim ca putem conta pe sustinerea voastra", a adaugat vedeta.

Cum a fost pedepsit un fotbalist de națională din Iran pentru că a îmbrățișat o femeie VIDEO
Cum a fost pedepsit un fotbalist de națională din Iran pentru că a îmbrățișat o femeie VIDEO
Portarul internaţional Hossein Hosseini a fost suspendat timp de un meci de către Federaţia Iraniană de Fotbal pentru că a luat în braţe o suporteriţă în timpul unui meci din campionat,...
Încă o lovitură primită de FC Barcelona după eșecul dramatic din marele derby
Încă o lovitură primită de FC Barcelona după eșecul dramatic din marele derby
Frenkie de Jong, mijlocaşul central al clubului spaniol FC Barcelona, s-a accidentat în derby-ul de duminică, pierdut în compania echipei Real Madrid, scor 2-3, şi va lipsi de pe teren până...
#fc barcelona, #Gerard Pique, #fotbalist, #Shakira, #prietena, #copil , #vedete straine