Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cupluri celebre care s-au casatorit in secret

Duminica, 06 Martie 2016, ora 08:26
9264 citiri
Cupluri celebre care s-au casatorit in secret
Foto: Hepta.ro

Unele vedete aleg sa isi uneasca destinul cu partenerii de viata in vazul tuturor si chiar sa vanda drepturile de difuzare unor televiziuni. Totusi, exista si persoane publice care considera ca acesta este un moment mult prea intim pentru a-l impartasi cu toata lumea si fac in secret pasul cel mare.

Frumoasa actrita Jessica Alba a ales sa isi uneasca destinul cu logodnicul sau Cash Warren, dar a facut-o fara sa spuna nimanui. Cei doi s-au casatorit in Beverly Hills in 2008, arata People.

De obicei, Beyonce si Jay Z nu vorbesc despre relatia lor si asa au procedat si cu nunta lor. Arististii s-au casatorit pe 4 aprilie 2008 doar in compania unor prieteni foarte apropiati si a rudelor, dar departe de ochii presei.

Actorii Jennifer Aniston si Justin Theroux au luat pe toata lumea prin surprindere cand s-au casatorit. Cei doi si-au invitat prietenii si familia la o petrecere organizata pentru ziua de nastere a lui Justin Theroux, dar la destinatie, invitatii au fost luati prin surprindere cu o nunta. Evenimentul a avut loc anul trecut, in august.

Zooey Deschanel a nascut primul copil si s-a casatorit in secret

Tot in 2015, actrita Zoey Deschanel si iubitul sau Jacob Pechenik s-au casatorit fara sa spuna nimanui. In acelasi an, frumusica artista a devenit si mama unei fetite.

Actorii americani Mila Kunis si Ashton Kutcher si-au inceput povestea de iubire in secret si tot in acest fel s-au si casatorit. Ei au devenit sot si sotie in timpul unei ceremonii organizate in Los Angeles.

Cand nimeni nu mai credea ca actrita Cameron Diaz o sa devina sotie, ei bine s-a intamplat, dar tot fara sa stie nimeni. Artista si-a unit destinul, tot in 2015, cu rockerul Benji Madden.

Cameron Diaz s-a casatorit

Dupa luni de zile de tacere si speculatii prin presa, Usher a recunoscut, anul trecut, in cadrul emisiunii "The Ellen DeGeneres Show" ca s-a casatorit cu Grace Miguel. Cei doi s-au casatorit in Cuba.

Castigatorul unui premiu Oscar, Eddie Redmayne, si logodnica sa, Hannah Bagshawe, au facut pasul cel mare pe 15 decembrie 2014 si au vrut ca totul sa fie cat mai intim, drept pentru care nu su spus nimanui.

Tot in 2014 s-a asezat la casa sa si actrita Scarlett Johansson, care s-a casatorit cu jurnalistul francez Romain Dauriac, si tot fara sa afle nimeni.

Prezentatorul TV si actorul Carson Daly s-a casatorit in secret in 2015 cu iubita sa cu care era de foarte multi ani, Siri Pinter. Cei doi au trei copii impreuna, Jackson James, Etta Jones si London Rose.

Neil Patrick Harris, starul din "How I Met Your Mother", s-a casatorit, in 2014, tot in secret, cu partenerul sau de viata, David Burtka. Ceremonia a avut loc in Perugia in compania unor prieteni si rude apropiate.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#actori casatorit secret, #vedete casatorit secret, #artisti casatorit secret , #vedete straine