De ce s-a ingrasat Jamie Oliver - Ce spune vedeta

Luni, 22 Decembrie 2014, ora 14:02
7290 citiri
De ce s-a ingrasat Jamie Oliver - Ce spune vedeta
Foto: Daily Mail

Jamie Oliver a declarat recent ca, timp de 10 ani, a dormit, in medie, cate trei ore si jumatate pe noapte. Acest stil de viata disfunctional l-a ajutat in cariera, averea sa ajungand la 150 de milioane de lire sterline, insa a facut ca bucatarul sa ia in greutate considerabil.

Intr-un interviu pentru Daily Mail, acesta recunoaste ca ajunsese sa nu mai "functioneze normal", sa adoarma la birou, in timpul zilei.

"Am ajuns la un punct, vara aceasta, in care trebuia sa fac ceva. Stiam ca e ceva in neregula cu mine", a declarat vedeta in varsta de 39 de ani.

"Ma simt de parca ar trebui sa admit ca sunt alcoolic (...) Doar ca in cazul meu e somnul", a explicat el. Deja de cand a luat masuri, fiind in pat la ora 22.00, chiar daca se trezeste tot la 5.00 dimineata, a dat jos si din greutate si se simte mai ager, nu doar fizic, ci si in ceea ce priveste capacitatea cognitiva.

Potrivit acestuia, deja circa 14 kilograme au disparut. Isi monitorizeaza insa, cu ajutorul unei bratari, somnul, exercitiile fizice si valoarea nutritionala pe care o primeste din alimentele consumate.

Bucatarul de 39 de ani, cu vanzari de pe urma cartilor sale, in regat, intrecute doar de autoarea seriei Harry Potter, JK Rowling, a declarat ca nu a tinut niciodata dieta, insa in ultima vreme a inlocuit carbohidratii simpli cu unii complecsi. Practic, a inlocuit tot ce e alb (cum ar fi orezul) cu sortimente mai putin procesate (orez brun).

Jamie Oliver a afirmat ca s-a intors si la scoala, studiind nutritia cu doi profesori universitari, insa in biroul sau, pentru ca nu e decis daca isi doreste doar cunostintele sau si o diploma.

Sotia isi mai doreste un copil, al cincilea

In ceea ce priveste mariajul sau cu Jools, care dureaza din 2000 si din care au rezultat patru copii, Jamie Oliver marturiseste ca nu e simplu, ca trebuie sa muncesti constant, dar ca nu i-ar placea sa divorteze. In plus, sotia sa isi mai doreste un copil.

Cum condimenteaza Jamie Oliver viata intima de cuplu: A fost dureros

"Nu mi-ar placea deloc sa divortez", a spus el. "Adica nimeni nu spune ca mariajul e usor", a continuat Oliver. "E greu, mai ales cand sunt copii la mijloc. Dar trebuie sa incerci sa-l faci sa mearga si, pentru mine, stiu ca Jools e aceea. O innebunesc, dar nu as putea fi fara ea", a declarat vedeta.

Cei doi au impreuna patru copii: Poppy, de 12 ani, Daisy, de 11, Petal de cinci ani, si Byddy, de patru ani.

Legat de relatia cu copiii sai, Jamie Oliver incearca sa impuna niste limite foarte clare, pentru a nu-si rasfata odraslele. Astfel, Poppy primeste abia anul acesta un telefon, pentru prima oara, si in niciun caz un iPhone. "Am o problema cu toti copiii aceia cu iPhone-uri", recunoaste Jamie Oliver.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Primarul Capitalei Nicuşor Dan a reacţionat marți, 23 aprilie, printr-o postare ironică, după ce coaliţia PSD-PNL a renunţat la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria...
AUR și partidul lui Șoșoacă, în scădere, în intenția de vot la alegerile europarlamentare. Cum arată topul, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri SONDAJ
AUR și partidul lui Șoșoacă, în scădere, în intenția de vot la alegerile europarlamentare. Cum arată topul, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri SONDAJ
Alianţa PSD-PNL este creditată că 46,6% din intenţiile de vot la alegerile europarlamentare, AUR cu 16,7%, iar Alianţa Dreapta Unită cu 13,8%, conform unui sondaj realizat de INSCOP în luna...
#Jamie Oliver ingrasat, #Jamie Oliver slabit, #Jamie Oliver copii, #Jamie Oliver sotie, #Jamie Oliver scoala, #Jamie Oliver studii, #Jamie Oliver avere , #vedete straine