Business Focus: Priorități înainte de următorul mare cutremur. Ce se pierde în discuția despre blocurile "cu bulină"

De ce sa nu urmezi sfaturile celebritatilor

Sambata, 23 Iunie 2012, ora 08:02
2248 citiri
De ce sa nu urmezi sfaturile celebritatilor

Nu se poate ca macar o data in viata ta sa nu fi auzit vreo vedeta dand sfaturi si invataturi de viata la televizor. Mai mult decat atat, poate chiar ai fost pe faza si ai notat in carnetel respectiva pilda.

Ai reusit totusi, vreodata, sa te trezesti la 2 noaptea si sa faci yoga doar pentru ca ai auzit la televizor ca asa te vei destinde? Si daca ai facut asta, cat de obosit erai ziua urmatoare la serviciu?

Iata cateva motive, conform Cracked, pentru care nu este intodeauna bine sa asculti sfaturile celebritatilor:

Ele vin dintr-o lume unde banii nu sunt o problema, neavand de ce sa-si faca griji legate de slujba, casa sau bani. Astfel, sfaturile lor de relaxare si de energizare par cateodata absurde.

De exemplu, actrita Goldie Hawn spune ca atunci cand esti stresat ar trebui sa stai pe malul oceanului si sa privesti in zare pana cand simti ca ti s-au incarcat bateriile. Sa fim seriosi, cate persoane isi permit acest lucru?

Nu trebuie sa privim vedetele cu rautate, caci ele nu spun aceste lucruri din vanitate. Ele nu mai realizeaza de multe ori cat de greu este pentru unii oameni sa traiasca de la o luna la alta, in conditiile in care sunt platite cu sume de zeci de mii de dolari pentru o simpla aparitie la un eveniment.

Platesc oameni care sa traiasca pentru ele

Toata lumea vrea sa arate precum vedetele, avand tonusul lor corporal, grasimea aproape inexistenta si pielea intinsa. Cate femei nu isi doresc, de exemplu, sa slabeasca atat de repede si perfect dupa o sarcina precum o fac mamele celebre?

Totusi nu trebuie uitat ca acestea au la dispozitie un antrenor personal doar pentru ele, tot timpul. Poate fi vorba de un nutritionist care este in fiecare zi alaturi de ele si le planuieste mesele si de antrenori personali care fac sport cot la cot cu ele si le motiveaza.

Asa ca data viitoare cand auzi o celebritate care se lauda ca a slabit 20 de kilograme intr-o luna, nu te simti ingrozitor ca nu poti face si tu acest lucru la fel de repede, caci nu ai mijloacele pe care le are ea.

Viata lor de zi cu zi nu e nici pe departe precum a ta

Gwyneth Paltrow spunea ca este foarte usor pentru o femeie sa faca exercitii fizice in timp ce are grija de copii. "Poti sa faci miscare cu cei mici in camera. De nenumarate ori am facut sport in timp ce copiii mergeau de colo pana colo prin camera si daca acest lucru este foarte important pentru tine, va fi foarte important si pentru ei", spune actrita.

Ceea ce nu-si poate imagina ea cu siguranta este cum ar fi sa ajungi acasa dupa 12 ore de munca, sa trebuiasca sa pregatesti cina, sa verifici temele copiilor, sa speli vasele ori rufe si sa cureti casa. Abia apoi sa te gandesti si la miscare. Si asta zi de zi, minumum de trei ori pe saptamana. De asta sfatul ei sau oricui altcuiva de la Hollywood nu poate fi luat in serios.

Cu siguranta si actritele stau mult la filmari, dar programul de intretinere fizica face parte din slujba lor, nu le ocupa din timpul liber, asa ca nu ar trebui sa judece pe altii.

Stiu cum sa para mai inteligente decat sunt

Cateodata vedetele sunt confundate cu personajele pe care le joaca, asa ca daca ele intruchipeaza persoane foarte inteligente, publicul va ramane cu aceasta impresie despre ele. Asa ca nu te increde in sfaturile vedetelor doar pentru ca ai ramas cu aceasta parere despre ele.

Nu urma sfaturile lor legate de diete, sanatate si alte lucruri esentiale fara sa intrebi si un specialist, caci este posibil ca tot ce le-a facut lor bine tie sa nu ti se potriveasca.

Nu au pe cineva care sa le spuna cand gresesc

Vedetele isi permit cateodata sa fie arogante si sa faca nebunii impardonabile pentru muritorii de rand, care pe loc si-ar pierde locul de munca. Charlie Sheen, spre exemplu, si-a dat iubitele pe mana asistentului personal, care are grija ca acestea sa nu ramana insarcinate.

Iar daca el se enerveaza pe platoul de filmare, toata echipa incepe sa tremure, caci fara actorul principal tot proiectul trebuie anulat sau luat de la capat.

Cate dintre persoanele normale isi permit sa faca exact ceea ce au chef la locul de munca? Cu siguranta nu prea multe.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiţiei cererile de urmărire penală a lui Roman Petre, în calitate de fost premier, şi a lui Voiculescu Gelu-Voican, fost viceprim-ministru, pentru...
#vedete simt realitate, #sfaturi proaste celebritati, #sfaturi gresite ale celebritatilor, #stil viata vedete , #vedete straine