E mostenitoarea unui imperiu de milioane de dolari, dar e neputincioasa in fata bolii Lyme

Marti, 13 Octombrie 2015, ora 21:03
7877 citiri
E mostenitoarea unui imperiu de milioane de dolari, dar e neputincioasa in fata bolii Lyme

Fiica designerului multimilionar Tommy Hilfiger, Ally, in varsta de 30 de ani, a declarat recent ca se lupta cu boala Lyme, cauzata de intepatura capuselor, din copilarie.

In prezent, a ajuns intr-un stadiu in care boala cronica i-a afectat "fiecare celula din organism", inclusiv creierul, a declarat Ally, conform ContactMusic.

Ally Hilfiger a declarat ca se simte "ca o femeie de 80 de ani". 14 ani le-a luat medicilor sa-si dea seama care e sursa infectiei din organismul ei, a mai spus aceasta.

Boala Lyme sau cat de periculoasa poate fi o capusa - Ce spune medicul

Povestind prin ce a trecut, fiica renumitului designer a declarat pentru Daily Mail: "Nu putea nici sa ma dau cu lotiune pe picioare, pentru ca ma simteam ca si cum m-ar fi batut cineva cu bata de baseball. Eram ca o femeie de 80 de ani. (Boala - n. red.) mi-a afectat fiecare celula din corp si creier".

Avril Lavigne, pe scena dupa un an - s-a luptat cu o boala necrutatoare

Ally, care va mosteni impreuna cu fratele sau averea de circa 250 de milioane de dolari a tatalui sau, a povestit ca a fost muscata in copilarie. Au existat momente cand nu putea merge fara a se ajuta de un baston, zile cu dureri "infioratoare", care nu o lasau nici sa doarma noaptea.

Initial, medicii au crezut ca fata suferea ba de artrita, ba de o gripa extrem de severa sau dureri de crestere, din moment ce articulatiile ii erau dureroase, avea dureri de cap si febra mare. Tanara a cerut insa opinia mai multor medici, inclusiv pe cea a unui psiholog, cel care si-a dat seama ca sufera de o boala cronica.

Diagnosticul la care s-a ajuns in final a fost "ca un castig la loterie". "M-am simtit eliberata", a spus Ally.

A.S.

Citeste si:
1 Decembrie și eșecul unității
1 Decembrie și eșecul unității
Ziua Națională este despre puterea majorității, fiindcă cei care organizează parada militară uită generozitatea fruntașilor ardeleni, care știau că Ardealul nu e doar românesc, ci și...
PNL va pierde toate bătăliile cu PSD. Iohannis le-a dat liberalilor câte o spadă de lemn și o iconiță cu Arsenie Boca
PNL va pierde toate bătăliile cu PSD. Iohannis le-a dat liberalilor câte o spadă de lemn și o iconiță cu Arsenie Boca
Cine încă mai speră că șeful statului are un plan bine pregătit și se așteaptă ca, la momentul oportun, cu ajutorul baghetei magice, acesta să scoată iepurele din joben, nu face decât...
Comentarii
Melody_Gardot
rank 5