Business Focus: Priorități înainte de următorul mare cutremur. Ce se pierde în discuția despre blocurile "cu bulină"

Elton John a salvat un baietel de atacurile rusesti

Luni, 01 Septembrie 2014, ora 17:20
2991 citiri
Elton John a salvat un baietel de atacurile rusesti
Foto: The Guardian

Se pare ca Elton John a ajutat la salvarea unui baietel de sase ani din Ucraina, dintr-o zona invadata de tancurile rusesti.

In 2009, cantaretul britanic a incercat sa-l adopte pe Lev Ageyeva, care se afla la un orfelinat din Ucraina. Adoptia nu a fost posibila din cauza varstei inaintate a artistului, dar si din cauza ca in Ucraina cuplurile gay nu au dreptul de a infia, scrie The Mirror.

Desi Elton John mai are deja doi copii, dupa ce l-a cunoscut pe Lev a declarat ca nu va renunta niciodata la baiat pentru ca "i-a furat inima".

In weekend, Olena Franchuk, persoana publica apropiata starului britanic, l-a scos pe Lev din Mariupol, oras din regiunea Donetk.

Astfel, se pare ca Elton John si partenerul sau David Furnish au fost implicati in aceasta operatiune prin care Lev, alaturi de fratele sau, Arytom, si bunica lor, Yulia Ageyeva, au fost mutati la Kiev.

Elton John, anunt surpriza - ce planuri are artistul

"Se spune ca tancurile rusesti vor ataca in curand. Ii multumesc lui Dumnezeu ca ne-a ajutat. Ni s-a spus ca vom fi mutati intr-un apartament, iar in apropiere este si o scoala", a declarat bunica.

Purtatorul de cuvant al starului britanic a refuzat sa comenteze.

Elton John a vizitat Ucraina in 2009 prin fundatia sa de caritate care lupta impotriva SIDA. "Elton John AIDS" a colaborat cu Fundatia Ucrainiana Anti-Sida condusa de Franchuk, fiica fostului presedinte Leonid Kuchma.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiţiei cererile de urmărire penală a lui Roman Petre, în calitate de fost premier, şi a lui Voiculescu Gelu-Voican, fost viceprim-ministru, pentru...
#Elton John salvare copil, #copil ucrainian Elton John, #adoptie copil Elton John , #vedete straine