Femei inca superbe la peste 50 de ani - partea I (Galerie foto)

Luni, 09 Aprilie 2012, ora 23:49
24064 citiri
Femei inca superbe la peste 50 de ani - partea I (Galerie foto)
Foto: Big Picture

Secretul tineretii nu-l cunoaste nimeni, poate nici nu exista, dar secretul frumusetii a fost nu o data probat.

El nu consta neaparat intr-o operatie estetica facuta de specialisti, cat in modul de viata al femeii, in stilul in care ea isi intretine sanatatea corpului, finetea tenului, vigoarei fetei si, in mare masura, expresia tinereasca.

Cele cateva exemple de mai jos, prezentate de Big Pictures, ne lasa uimiti, afland ca doamnele in cauza - vedete, ce e drept - au depasit demult jumatatea de secol de viata.

Sofia Loren, fotografiata la 72 de ani, in prezent avand varsta de 76 ani. Declaratia ei: "Nu am alte secrete privind combaterea imbatranirii decat armonia cu mine insami si cu cei din jur, calmul si echilibrul. Am mancat echilibrat, am facut sport si dorm nu mai putin de 7-8 ore pe noapte", declara ea.

Actrita britanica Julie Andrews, la 74 ani. Intrebata despre secretele frumusetii sale, a dat un raspuns scurt reporteritei: "Sunt optimista, doamna".

Jane Fonda, la 73 de ani. A fost actrita, activist politic, fotomodel, scriitoare, guru de fitness - din toate cate putin. Este convinsa ca toate au ajutat-o sa-si mentina farmecul.

Americanca Rakel Welch, la 70 de ani. La 67 de ani inca mai poza in costum de baie.

Julie Christie, 68 de ani. Recunoaste ca a apelat de mai multe ori la chirurgia plastica si considera ca rezultatul constituie un model pentru profesionisti.

Helen Mirren, nominalizata de patru ori la Oscar, fotografiata la 65 de ani. Nu a apelat niciodata la chirurgia plastica, dar nici nu are nimic impotriva ei. Secretul frumusetii: somnul.

Debbie Harry, 65 de ani. Cantareata americana recunoaste ca isi datoreaza aspectul chirurgiei estetice.

Diane Sawyer, 65 de ani, prezentatoare TV americana. Sustine ca se mentine tanara datorita supei de varza, pe care o consuma zilnic. Reteta: ceapa verde, ardei verde, rosii, telina, ceapa, varza. Simplu, nu? Ramane de vazut daca reuseste oricine.

Susan Sarandon, 64 de ani, actrita americana, laureata cu Oscar. Potrivit declaratiilor sale, consuma produse alimentare bogate in antioxidanti.

Susan Lucci, 64 de ani. Una dintre cele doua stele ale serialului amerian "All My Children" recunoaste ca isi datoreaza aspectul chirurgiei estetice.

Numarul mare al femeilor cu infatisarea inca incantatoare, in ciuda trecerii anilor, este insa mult mai mare decat ceea ce poate incapea in prezenta galerie foto. Veti putea urmari marti si alte imagini la fel de impresionante.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#vedete frumoase in varsta, #celebritati varstnice frumoase poze, #vedete batrane poze , #vedete straine