Frumoase, tinere si bogate - Topul celor mai bine platite modele din lume

Vineri, 18 Septembrie 2015, ora 10:57
4111 citiri
Frumoase, tinere si bogate - Topul celor mai bine platite modele din lume
Foto: Instagram/Gisele Bundchen

Forbes a realizat si in acest an topul celor mai bine platite modele din lume, iar cel din 2015 este condus, pentru al noulea an la rand, de Gisele Bundchen.

Frumoasa care a prezentat pentru cele mai cunoscute branduri din lume a castigat in acest an, desi a anuntat in martie ca nu va mai defila pe podiumuri, 44 de milioane de dolari, informeaza Forbes.

Decizia luata in luna martie de a nu mai aparea pe podium i-a afectat putin castigurile, aceasta obtinand mai putin cu trei milioane de euro, fata de 2014, cand a fost numita pentru a opta oara cel mai bine platit model din lume. In 2014, ea a obtinut venituri de 47 de milioane de dolari.

Topul continua cu Cara Delevingne si Adriana Lima, care au obtinut cate noua milioane de dolari in acest an. Urmeaza un alt ingeras al Victoria's Secret, Doutzen Kroes, care a primit in cont sapte milioane si jumatate de dolari din iunie 2014 pana in iunie 2015, perioada in care a fost realizat topul.

Frumoasa si plina de bani - Pentru a opta oara cel mai bine platit model din lume

Rusoaica Natalia Vodianova ocupa locul cinci cu castiguri de sapte milioane de dolari.

Urmeaza Miranda Kerr si Joan Smalls care au castigat cinci milioane si jumatate de dolari. Lista continua cu Lara Stone si Alessandra Ambrosio, cu cate cinci milioane de dolari, dar si cu Candice Swanepoel si Karlie Kloss, cu aceeasi suma.

Kate Moss a strans in acest an din modelling patru milioane si jumatate de dolari. La fel si Carolyn Murphy, dar si Liu Wen, alaturi de Daria Werbowy.

De asta s-a retras din modelling? Gisele Bundchen, reclama la propriile piese de lenjerie intima (Video)

Nou intrata pe lista este Kendall Jenner, care ocupa locul 16 cu patru milioane de dolari, frumoasa bruneta avand 36,4 milioane de fani pe Instagram.

Topul continua cu modele precum Hilary Rhoda (3,5 milioane de dolari) ; Kate Upton (3,5 milioane de dolari) ; Jourdan Dunn (3,5 milioane de dolari) ; Anja Rubik (3,5 milioane de dolari) si Edita Vilkeviciute (3,5 milioane de dolari).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
#top Forbes Gisele Bundchen, #Forbes Gisele Bundchen, #top modele bine platite , #vedete straine