Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Greu de crezut! Ce e, in realitate - barbat sau femeie, bunic sau adolescent? (Video&Galerie foto)

Duminica, 16 Februarie 2014, ora 13:12
8091 citiri
Greu de crezut! Ce e, in realitate - barbat sau femeie, bunic sau adolescent? (Video&Galerie foto)
Foto: Oddee

Ni s-a demonstrat de multe ori ca nu e cazul sa catalogam un om dupa o simpla privire. Adesea, lucrurile nu sunt deloc asa cum par. Un barbat seducator ar putea fi, in realitate, o femeie, la fel de superba, iar o femeie atragatoare ar putea avea glas de barbat. Asta pentru ca este barbat.

Pana si o adolescenta slabuta ar putea fi, de ce nu, bunic.

Oddee a gasit cateva astfel de exemple, pentru a ne aminti ca prima impresie nu este intotdeauna si cea mai buna.

E barbat, dar pare o japoneza superba

Yohio are 18 ani si e din Suedia. Canta cu voce de barbat, dar cei care il vad pentru prima oara se lasa inselati de aparente pana sa-i auda vocea. Asta pentru ca e perfect in postura de femeie, cu formele sale delicate. Yohio vorbeste impecabil japoneza, engleza si limba sa nativa si canta la chitara cu talent.

Tanarul a inceput sa fie interesat de cultura nipona de la varsta de 10 ani. A invatat limba citind blogurile nipone si urmarind celebritatile din aceasta tara pe Twitter.

Dupa ce si-a facut o trupa, Seremedy, a semnat cu Universal Music Japan si a devenit imediat celebru gratie aspectului sau fizic.

Bunicul chinez care e model pentru haine de adolescente

Liu Qianping e un bunic de 72 de ani, care a devenit faimos in China facand reclama hainelor pentru adolescente pe Internet.

Totul a inceput cand Liu a probat cateva tinute din garderoba nepoatei sale. Odata postate pe Internet, fotografiile au ajuns virale.

Fost cultivator de orez, Liu, din provincia Hunan, se distreaza la batranete pozand in adolescenta, impopotonat cu sosete peste genunchi si rochite roz. E vedeta nu doar pe Internet, ci si la TV, in reclame la branduri de haine.

Barbatul care trece ca femeie pe podium

Stanyslas Fedyanin are 16 ani si e din Moscova. Deja e un model de succes, de talie internationala, el defiland insa pe podium ca femeie, imbracand tinute care se adreseaza acestora.

Stas, asa cum e alintat de femei, spune ca este heterosexual, si are chiar o prietena, fiind surprins sarutand-o.

Are 1.80 metri si 45 de kilograme, dar si o gramada de fani care il considera "femeia perfecta".

E caucazian, dar a castigat alegerile din Texas pretinzand ca e afro-american

Dupa cum se poate vedea, Dave Wilson nu are origini africane. Cu toate acestea, a castigat alegerile pentru un loc in consiliul local al orasului Houston pretinzand ca este afro-american.

Un republican alb a castigat alegerile prefacandu-se ca e negru

Cum a fost posibil asa ceva? Cum mare parte din votanti sunt afro-americani, Wilson a decis sa-si faca o campanie atipica, creand falsa impresie ca si el este asemeni electoratului, de culoare. S-a tinut departe de poze, mizand pe campania prin posta.

In noiembrie 2013 a castigat, mai ales gratie fluturasilor impartiti, in care apareau afro-americani cu mesajul "Votati pentru vecinul nostru, Dave Wilson". Fotografiile au fost luate de pe Internet.

E o femeie superba, dar are succes ca model pentru haine barbatesti

Elliott Sailors este un model profesionist, care la inceputul carierei miza pe pletele blonde si pe curble sale armonios proportionate. In prezent, insa, pune accentul pe cu totul altceva si trece ca fiind un barbat foarte atragator.

De-a lungul carierei sale, a pozat, cu toate formele la vedere, ca femeie desavarsita, in Harper's Bazaar, Cosmopolitan sau Women's Health. Din 2012, insa, Sailors a decis sa faca o schimbare majora in cariera, infasurandu-si sanii si mizand pe silueta ei androgina.

S-a tuns si s-a prezentat la castingurile pentru modele de sex masculin. Contractele au inceput sa curga, iar Sailors e convinsa ca asa va avea in fata o cariera mult mai lunga decat ca femeie.

Prima femeie medic din Marea Britaie, care a pretins ca e barbat timp de 46 de ani

Margaret Ann Bulkley, ramasa insa in istorie ca Dr. James Barry, a fost prima femeie (imbracata in barbat), care a devenit doctor, in 1812.

Singura sa speranta de a ajunge sa faca medicina, la inceputul anilor 1800, era sa se deghizeze ca barbat. A fost admisa la Universitatea Edinburgh si a practicat medicina sub numele de Dr. James Barry.

Printre multele sale realizari se numara si faptul ca a fost primul chirurg britanic care a realizat o cezariana, salvand atat viata femeii, cat si pe cea a copilului.

Abia dupa moartea sa, in 1865, secretul s-a aflat, dupa 46 de ani, timp in care servise armata ca medic.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#barbati modelling imbracati femei, #femei modele barbati, #barbati confundati femei, #Margaret Ann Bulkley femeie medic barbat, #bunic chinez model haine adolescente, #Dave Wilson alegeri Houston , #vedete straine