Hollywood-ul ascuns, dezvaluit: Societati secrete, droguri si prostituate

Joi, 24 Octombrie 2013, ora 23:41
5634 citiri
Hollywood-ul ascuns, dezvaluit: Societati secrete, droguri si prostituate
Foto: Fox News

Televiziunea E! News dezvaluie lucruri ascunse din cetatea filmului american, in emisiunea denumita "Societatile secrete ale Hollywood-ului". Canalul sustine ca exista organizatii exclusiviste in care se intalnesc prostituate, droguri, sex, dar si marile vedete ale Hollywood-ului.

Datorita proliferarii paparazzilor si a tabloidelor moderne, mai multe staruri de la Hollywood au fost fortate sa participle la petreceri private, departe de ochii presei de scandal, potrivit Fox News.

"De la cunoscuta doamna Heidi Fleiss, despre care se crede ca furnizeaza prostituate pentru foarte multe staruri, pana la societati ascunse ale unor oameni care organizeaza diverse petreceri", relateaza E!News.

"Aplicarea legii ramane departe la aceste petreceri, datorita faptului ca nu exista niciun drept de a arunca o privire inauntru, existand si o discretie deosebita la astfel de petreceri", a spus expertul Wendy Feldman.

Anumite surse au declarat la canalul Fox 411 ca exista coduri care sunt folosite pentru a patrunde la aceste serate ultra-secrete, denumite uneori petreceri "NH" (Never Happened).

Cineva din interiroul industriei de show-biz a dezvaluit faptul ca una dintre cele mai mari actrite din industria de divertisment a frecventat aceste cluburi S&M, atunci cand incerca sa obtina roluri mai mari, in trecutul nu prea indepartat.

"Era renumita pentru escapadele sale. De asemenea, in aceste locuri veneau si prostituate", a declarat o sursa din interior. Orgiile secrete de astazi isi au precedentele istorice.

Anul trecut, Scotty Bowers a dezvaluit intr-o carte ca a aranjat intalniri sexuale pentru Cary Grant, Rock Hudson, Vivian Leigth si Katherine Hepburn.

Si in biografia "Nicholson", scrisa de Marc Eliot, cel mai vandut editorialist de la New York Times, se spune ca inainte de a deveni celebru, apartamentul actorului Jack Nicholson a gazduit petreceri cu multa bautura, droguri si sex.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Hollywood ascuns societati secrete, #vedete Hollywood droguri prostituate, #petreceri private actori Hollywood, #orgii secrete vedete Hollywood , #vedete straine