Impresionanta poveste de dragoste dintre Celine Dion si Rene Angelil

Vineri, 15 Ianuarie 2016, ora 11:37
26152 citiri
Impresionanta poveste de dragoste dintre Celine Dion si Rene Angelil
Foto: Arhiva Hepta.ro

Celine Dion trece prin momente grele, dupa ce sotul sau, Rene Angelil, a pierdut lupta cu cancerul si a murit, joi.

In urma ramane povestea lor demna de roman de dragoste. Rene Angelil a cunoscut-o pe Celine Dion cand aceasta avea doar 12 ani si unul dintre cei 13 frati ai sai i-a trimis lui o caseta cu ea cantand.

Apoi, el, care avea 38 de ani, a invitat-o la o auditie in Quebec. "Cand cantam el a inceput sa planga", a povestit artista. "Apoi am stiut ca am facut o treaba buna", a continuat ea, potrivit Good House Keeping.

In 1981, Angelil si-a ipotecat casa pentru a-i finanta albumul lui Celine Dion si apoi le-au luat pe ea si pe mama ei intr-un turneu in Canada, Japonia si Europa.

Cand Celine Dion a implinit 19 ani, in 1987, cei doi au iesit la prima lor intalnire, desi ea a recunoscut mai tarziu ca erau impreuna deja de un an de zile. Dar in mod oficial relatia a fost recunoscuta dupa cinci ani in cateva versuri de pe albumul "The Color of My Love". "Ma temeam de ceea ce o sa spuna oamenii", a spus Angelil despre diferenta de 26 de ani dintre ei. Dar Celine voia ca adevarul sa fie cunoscut: "Cand esti indragostit, vrei sa spui tuturor".

Celine Dion, in doliu. Sotul ei, Rene Angelil, a murit

Ei s-au logodit in 1991, cand idila era inca secreta. Mama ei nu era inca de acord cu relatia. "A fost greu pentru ea", a spus Dion la un moment dat. Artista a povestit ca atunci cand i-a spus mamei despre faptul ca il iubeste pe Rene, acesta a incercat sa faca totul pentru a schimba lucrurile.

"A incercat sa ma faca sa inteleg ca acest om mai fusese casatorit de doua ori, ca avea trei copii si ca este iresponsabil. Apoi a devenin atat de serios incat toata familia l-a indragit si ea (mama sa - n.red.) nu a mai avut de ales", a adaugat artista.

Cei doi au avut parte de o nunta de poveste pe 10 decembrie 1997, la basilica Notre Dame din Montreal.

Cariera lui Celin Dion a inflorit in anii urmatori, iar Rene i-a fost mereu alaturi. Versiunea sa de "Frumoasa si bestia" a obtinut un Oscar si un Grammy in 1991. In 1995 a primit un premiu World Music. In 1997, cea mai cunoscuta melodie a sa, "My Heart Will Go On", din Titanic, a obtinut inca un premiu Oscar.

In 1998, fericirea lor a fost tulburata de un diagnostic crunt primit de Rene, cancer la gat. Atunci, Celine Dion a ales sa faca un pas in spate in cariera si sa se concentreze pe viata personala si pe ingrijirea sotului sau.

Celine Dion dezvaluie ultima dorinta a sotului aflat pe moarte

In 2000, Rene s-a vindecat de cancer, iar cei doi au sarbatorit prin reinnoirea juramintelor intr-o ceremonie in Las Vegas.

Dupa ani de zile de tratamente pentru fertilitate, pe 25 decembrie 2001, Celine Dion a nascut primul copil al cuplului, Rene Charles, care a fost botezat in acelasi loc in care parintii sai s-au casatorit.

In 2002, Celine si-a reluat activitatea profesionala si a lansat albumul "A New Day Has Come" si a inceput sa cante in Las Vegas, la Caesars Palace.

Anul 2010 a venit cu o alta surpriza in viata personala, gemenii Nelson si Eddy, care s-au nascut pe 23 octombrie.

Rene a fost diagnosticat din nou cu cancer in 2013 si a fost supus unei interventii pentru scoaterea tumorii. Apoi a urmat o intreaga lupta cu aceasta boala, dar in 2015 sotul artistei se impacase cu ideea ca nu mai are foarte mult de trait.

Pe 14 ianuarie 2016, Rene Angelil a murit in locuinta sa din Las Vegas.

Celine Dion, declaratii sfasietoare: Imi hranesc sotul de trei ori pe zi, printr-un tub

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#sot Celine Dion murit, #sot Celine Dion cancer, #poveste dragoste Celine Dion , #vedete straine