Inainte de a muri, o celebritate si-a organizat funeraliile in cele mai mici detalii

Miercuri, 23 Septembrie 2015, ora 12:10
6126 citiri
Inainte de a muri, o celebritate si-a organizat funeraliile in cele mai mici detalii
Foto: Facebook/Jackie Collins

Moartea scriitoarei Jackie Collins, survenita la sfarsitul saptamanii trecute, a indurerat multa lume, insa aceasta, in varsta de 77 de ani si suferind de cancer mamar de sase ani, era impacata cu toate aspectele existentei sale, chiar si cu disparitia iminenta. Cea mai buna dovada e faptul ca si-a organizat funeraliile in cel mai mic detaliu.

Scriitoarea Jackie Collins a pierdut lupta cu o boala crunta

De fapt, nici macar nu e vorba despre funeralii, autoarea cerand ca trupul ei sa ajunga la crematoriu, dupa care prietenii sa chefuiasca in casa sa din Beverly Hills.

Conform ContactMusic, sora acritei Joan Collins a organizat o petrecere grandioasa pentru toti prietenii ei de la Hollywood.

"Nu vor fi funeralii. Se va merge la crematoriu si la o petrecere mare", a declarat un prieten apropiat al scriitoarei, Christopher Biggins. "Jackie a organizat absolut totul", a mai spus acesta.

Jackie Collins avea numerosi prieteni la Hollywood, unele dintre cartile sale fiind adaptate pentru TV. Sandra Bullock este una dintre actritele care a jucat intr-un serial avand la baza cartile autoarei. Este unul dintre numele mari de la Hollywood care a deplans moartea lui Jackie, pe care a numit-o "desteapta si talentata".

"Era prietena mea cea mai buna. Admir felul in care s-a descurcat (pregatindu-si propria petrecere de adio - n.red.). A fost minunata, curajoasa, o persoana frumoasa si o iubesc", a declarat Bullock la moartea lui Jackie Collins.

Intr-un interviu acordat cu putin timp inainte de moartea sa, Jackie Collins afirma: "Am facut-o in felul meu, asa cum ar spune Frank Sinatra. Am scris cinci carti de cand am fost diagnosticata (cu cancer mamar - n. red.), mi-am trait viata, am calatorit peste tot in lume, nu am renuntat la turneele de promovare a cartilor si nimeni nu a stiut (despre boala - n. red.) pana in prezent".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#Jackie Collins organizat propria inmormantare, #petrecere moarte Jackie Collins, #Jackis Collins carti, #Jachie Collins cancer , #vedete straine