Incendiu in Colectiv: Julio Iglesias transmite condoleante: Inima mea este cu voi

Duminica, 08 Noiembrie 2015, ora 15:26
4463 citiri
Incendiu in Colectiv: Julio Iglesias transmite condoleante: Inima mea este cu voi
Foto: Julio Iglesias/Facebook

Cantaretul si compozitorul spaniol Julio Iglesias transmite condoleante romanilor in urma incendiului din clubul Colectiv, precizand ca Romania a fost intotdeauna in inima sa si, de aceea, este indurerat de aceasta tragedie.

"Pentru toti prietenii mei romani, inima mea este cu voi, va sunt alaturi si va transmit cele mai profunde condoleante pentru victimele si suferinta datorata tragediei de saptamana trecuta de la Colectiv.

Romania a fost intotdeauna in inima mea si de aceea simt durere in aceste momente dificile. Julio ‪#colectiv", spune Julio Iglesias, intr-un mesaj publicat duminica, in limba romana, pe contul sau oficial de Facebook.

Bilantul persoanelor decedate in tragedia din clubul Colectiv a ajuns la 44, dupa ce duminica au murit alti trei raniti internati in spitale din Bucuresti, iar alti noua au decedat sambata, sapte in clinici din Capitala si doi in Olanda, unde au fost transferati.

Julio Iglesias a sustinut mai multe concerte sold-out in Romania. In aceasta vara, artistul a fost supus unei interventii chirurgicale la spate, motiv pentru care concertul sau din Bucuresti, programat pe 2 iulie, a fost amanat.

Julio Iglesias, in varsta de 72 de ani, a vandut peste 300 de milioane de exemplare ale celor 80 de albume lansate in intreaga lume, incluzand versiunile originale in mai multe limbi, compilatii si materiale discografice live, devenind astfel cel mai bine vandut artist latino al tuturor timpurilor.

Recunoscut de Guinness Book of Records, in 1983, premiat cu singurul disc de diamant oferit vreodata de aceasta institutie, Julio Iglesias este artistul care a cantat si inregistrat melodii in cele mai multe limbi din istoria muzicii. In cei peste 45 de ani de cariera, Julio Iglesias a primit 2.600 de discuri de aur si platina. A sustinut peste 5.000 de concerte in 600 de orase din intreaga lume, pentru peste 60 de milioane de spectatori.

Julio Iglesias a cantat alaturi de artisti precum Frank Sinatra, Stevie Wonder, Willie Nelson, Diana Ross, Dolly Parton, Art Gurfunkel, Paul Anka, Charles Aznavour, Sting, The Beach Boys, Alejandro Fernandez, Placido Domingo, Lola Fores.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#Julio Iglesias condoleante, #incendiu Colectiv, #condoleante Colectiv , #vedete straine