Jay Z, la cutite cu De Niro

Joi, 11 Iulie 2013, ora 09:49
2510 citiri
Jay Z, la cutite cu De Niro

La sfarsitul anului trecut, relatiile dintre Robert De Niro si Jay Z se stricau brusc, chiar de ziua lui Leonardo DiCaprio, unde ambii erau invitati. De Niro i-a reprosat sotului Beyonce ca nu i-a raspuns la telefon si nici nu a catadicsit sa-l sune, desi il cautase in repetate randuri.

A fost vorba, in aparenta, de o disputa minora, care insa a ramas nesolutionata. Intrebat, in cadrul unui interviu acordat miercuri postului de radio 105.1 din New York, daca a trecut pete moment si s-a impacat cu actorul de 69 de ani, Jay Z a negat vehement, adaugand ca "Tratez oamenii in functie de cine sunt ei... cine sunt ei cu adevarat. Nu in functie de nume. Nu-mi pasa ca e vorba de Robert de Niro, ci de cine este el ca om".

"Nu conteaza cum te cheama, toti trebuie saa fim respectuosi si oameni. Nimeni nu este mai presus. Asta e finalul povestii si asa ma port cu oricine", a mai spus artistul de 43 de ani.

Contact Music aminteste ca la ziua lui DiCaprio, in noiembrie, cei doi s-au contrat in fata unor distinsi invitati, printre care si Martin Scorsese.

De Niro i-a facut observatie lui Jay Z ca a incercat sa dea de el la telefon, legat de o melodie pentru Festivalul de Film Tribeca, insa Jay Z nu a raspuns si nici nu l-a sunat ulterior, afirmatie care se pare ca l-a jignit pe sotul lui Beyonce.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cu cine ar vrea PSD+PNL să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei
Cu cine ar vrea PSD+PNL să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei
Cătălin Cîrstoiu se pare că s-a dovedit a fi mai degrabă nepotrivit pentru a candida din partea PSD+PNL pentru Primăria Capitalei. Astfel, alianța care formează și guvernul ar lua deja în...
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
#Jay Z disputa De Niro, #Jay Z Robert de Niro, #antipatii vedete, #vedete la cutite , #vedete straine
Comentarii
Poza Dumi10
Dumi10
rank 5
Jay Z :))