Jerry Seinfeld da verdictul: Dai sau nu "like" atunci cand cineva anunta un deces? (Video)

Miercuri, 25 Iunie 2014, ora 23:59

   

Jerry Seinfeld da verdictul: Dai sau nu "like" atunci cand cineva anunta un deces? (Video)
Una dintre intrebarile ramase fara raspuns printre internauti este daca e "etic" sau dai "like" unei postari care anunta decesul cuiva pe Internet. Intrebarea are, in cele din urma, si un raspuns, pe care il da comediantul Jerry Seinfeld.

Cel mai bogat comediant din lume, care are o emisiune ce se transmite exclusiv pe Internet, unde sunt invitate celebritati, a avut un dialog cu fanii sai, raspunzandu-le catorva intrebari arzatoare. Printre acestea s-a aflat si cea mentionata mai sus. Raspunsul vedetei din serialul cu acelasi nume a fost prompt, dupa cum se poate vedea din inregistrarea postata pe Wired: "Da. Moartea nu este 100% o veste rea".

Jerry Seinfeld, platit cu 1 milion de lire sterline pentru un show de 90 de minute

O alta intrebare adresata vedetei a fost daca e potrivit sa apreciezi o fotografie nud cu seful de la resurse umane, postata pe Facebook. De aceasta data, Jerry Seinfeld a ocolit raspunsul direct, mentionand ca nu s-a aflat niciodata intr-o astfel de situatie.

De cand are emisiunea online, Seinfeld este privit ca un cunoscator al mediului online. Cum fanii sai au incredere in judecata sa, acesta a decis sa raspunda catorva intrebari venite din partea lor, intrebari ce privesc regulile de eticheta din mediul virtual.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2385 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor